tirsdag 2. desember 2008

Pay It Forward og MYE mer.

Du og du for en dag dette har vært!
Først klarte mannen å låse seg ute fra bilen. Han stod og skapet is fra rutene. Så hører han et klikk og oppdager at sentrallåsen gikk på??? Oi oi oi...motoren er i gang, hunden inni, ingen reservenøkkel og legetime om 15 min! Det ble telefon til legen og så til NAF. Heldigvis var de på plass etter en halv time og fikk døren opp på 2 min.

Så var jeg til fysio. Kunne gå normalt inn, men gikk krokete ut igjen. Tøff behandling i dag! Heldigvis hentet mannen meg, så jeg slapp å stå på bussen hjem...tror ikke det hadde gått så bra... Rett hjem til en herlig overraskelse i posten!!!
Men vent litt med den....

Da vi akkurat hadde fått i oss en sein middag ringte datteren temmelig oppskaket. Gutten hadde falt med en elefant(hodet) i munnen...og slått hull under underleppen. Snabelen hadde gått tvers igjennom!!! Mye blod og snørr og tårer... Det ble 2 og 1/2 time å vente på legevakten. Da var det jo nesten grodd. Hehe. Slapp å sy for det lå så fint, heldigvis!

tilbake til gaven. Mannen hentet posten mens jeg karret meg krokete opp trappen... Det har kommet pakke til deg. Å svarte jeg, litt uintressert. Sikkert bare den bokpakken jeg venter på... -Nei det er ikke bøker, skulle ikke du få en sånn derre pakke fra en bloggvenn? -Jo... Og jammen var det ikke fra Line fra Kvardagsliv i Storemyra!! Gjett om pipen fikk en annen lyd nå! Kommanderte mannen ned etter fotoapparatet. Såpass har jeg skjønt! Bilder av pakkene først! ...så lesing av et veldig koselig kort. Takk Line for de fine ordene! Jeg ble helt rørt!


Og så mye fint som pakken inneholdt! Flotte juleservietter, med gull-fyrstikkeske! (Hvem er mesteren?) Et flott velkommenskilt, som skal få en fin plass. Tall, skal ut å kjøpe lys i morgen! Og så var der to nydelige te-lys holdere. (Dessverre var det ene knust. Men ikke vær lei deg Line, du hadde pakket det så godt inn med både bobleplast og papp.) Og en søt liten skjokolade som jeg ikke har hatt hjerte til å spise ennå. Tusen tusen takk Line, jeg ble kjempeglad for alt sammen!
Nå er reglene sånn at de tre første som skriver i kommentaren at de ønsker å være med på Pay It Forward, de får en liten gave i posten av meg innen 365 dager. Så får vi se hvem som hiver seg på!

God natt alle venner der ute!

14 kommentarer:

Turid sa...

Sååå heldig,du tar jula litt på forskudd du.
Kos dæ med gaven, så må du ta vare på ryggen din-god bedring!

9na sa...

YES!!! Her har jeg jammen funnet meg en ny yndlingsblogg, her var det koselig og nå putter jeg deg inn på linkelista mi... Og er gjerne med på pay it forward ja... Ta en tur til bloggen min da vel.

Som dagene går sa...

Så fint at en dag som starta så uheldig endte så koselig. Håper du ikke stresser for mye men tar hensyn til den vonde ryggen din. Kos deg heller med det som hører advent til,du.

Lille meg sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lille meg sa...

Så bra at du fikk denne gaven akkurat denne dagen, når så mye gikk på tverke!
Gratulerer med flott gave!
Jeg vil bare si at jeg har noe til deg på nybloggen min:http://bkverndal.blogspot.com
For sikkrhets skyld tar jeg det inn på hovedbloggen også, men har ikke kommet så langt enda.
Ha en fin dag!

Pernille sa...

Heisan:)

Så koselig med pakke i posten:) Kjempekoselige ting i den også:) Å hverdagwn blir så mye mye bedre med pakker, brev eller et"jeg er her" fra bloggvenner:)

Denne fortjente du. Ble du ikke litt bedre av pakken? Det hadde jeg blitt! Hi hi.

Jeg er gjerne med på Pay it forward og jeg ikke er for sen allerede:) Virker kjempespennende!:)

Ha en riktig god bedring og kos deg med gaven:)

Klem fra Pernille:)

Pernille sa...

Den Og'en i teksten om pay it forward skulle være om!

Så setningen blir da: Om jeg ikke er for sen allerede:

Sorry skriveleifen min;)

Petunia sa...

Så koselig med pakke da og den hadde du jammen fortjent etter denne dagen her. Håper det går lettere nå da, men skulle du ha det litt vondt i dag også, så er det kanskje noe i bloggen min som kan få smilet frem;)

~♥~ Monica S sa...

FOR en dag dere hadde da!!! .. kom til å tenke på den vazelina sangen jeg.. den heter "dumt!".. den må du finne på nettet... hehehe!!!

De sentrallåsene er ikke til å stole på når dte er kuldegrader.. jeg har opplevd det samme, men da låste den opp også.. opp og igjen.. opp og igjen.. så jeg måtte bare være rask, når den låste opp.. hehe!!

For en koselig pakke da!! JEg kom visst innom altfor sent til å kunne være md på dette!! :-)

Håper du har det bedre!!

Monica

naturglede sa...

Her ble det mye koselig på en gang, både for deg og meg. Du fikk pakke, og jeg fikk se alt som du har lagt inn i det siste. Mye vakkert, så jeg har kost meg. Ha en fin kveld i desember:)

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Hei :o)

Huff for en dag!....Men så godt at pakken fra Line kom akkurat i dag da :o)Det gjorde den til meg også-HURRA!Var reine juleaftenstemning i stua her!Fikk: et kjempekoselig kort med mange gode ord som varmet godt, en søt liten sjokolade som jeg ikke klarte å motstå så den er spist allerede, to kjempekoselige telysholdere som har funnet plassen sin alt, nydelig hjemmelagd fyrstikkeske som samboeren min har fått STRENG beskjed om å IKKE bruke (bare til pynt), søte engleservietter, en utrolig koselig magnet og en ring med blomst på som var så innmari min smak :o)

Kos deg med de flotte tingene og ta vare på ryggen din!

Vibeke

Steinbokkjen ;o) sa...

Så kjekt m pakkje i posten!
Eg ha ingen pakkje i posten, men eg ha "pakkje" i form av award t deg på bloggjen min!
Du e gull go du!
Koooooooooooooooooooooooz deg!
klem

~♥~ Monica S sa...

Hei
Har ei utfordring til deg

Monica

Malys krok sa...

Huff så mange uhell på en dag! Og enda var det ikke fredag den 13.! Bra det meste ordnet seg, og at du fikk en hyggelig overraskelse i posten. Mye fint du fikk! God bedring , vet hvordan det er å ha ondt i ryggen. Fra Margit.