onsdag 10. desember 2008

Pepperkakehus.

I dag har jeg vært hos min datter og passet barnebarnet. Og han hadde pyntet sitt første pepperkakehus, (sammen med mammaen.) Men hadde visst spist like mye som han pyntet, og lekt med seigemennene...hihi.. Men det hører vel med.

Ser der sitter noen utenfor huset, som bare venter på at det skal bli natt, for da har de tenkt å smake... bare bittelitt...

11 kommentarer:

Pernille sa...

For et vakkert og deilig pepperkakehus! Nyyyyyydelig pyntet! Pepperkakehus og barn høre julen til:) Kan tenke meg dere hadde det morro:)

Ha en hærlig dag:)

~♥~ Monica S sa...

Det var koselig!!! Eg må snart komme i julemodus, slik at vi også får baka litt...Pepperkakehus hører med!

Monica

9na sa...

Det var et flott pepperkakehus. Her er dt bare i pnaleggningsfasen enda.

naturglede sa...

Sorry jeg ikke har vært innom på ei stund. Her var det mye å ta igjen. Nå har jeg kost meg med lys, kaker, fine ord og bilder. Elsker det helt øverste bildet ditt da. Det var jo som en vinterdrøm!Pepperkakehuset ble jo superflott. Julestemningen kryper inn hos meg. Takk for at jeg får hygge meg hos deg ei stund:)

Som dagene går sa...

Ser at du har vært aktiv med kakebaking og ikke minst men viktigst kos med barnebarn. Alt det andre er egentlig ikke så viktig, ikke sant. Her i gården bakes det ikke så mye siden det ikke blir julebsøk, men litt må til likevel. Pynten kommer også på plass sånn litt etter hvert. Skal ta en bytur til helga å handle julegaver. Kos deg videre!

Anne-Berit sa...

Det var et flott pepperkakehus,og litt småspising og leking med seigmennene høre så absolutt med skal det bli et ordentlig hus,hihi.Han har vært så flikk atte.

Lille meg sa...

Så koselig et pepperkakehus, og koselige vesener rundt der også!
Det var så forseggjort at det er nesten ille å begynne å spise av det.
Jeg liker ikke pepperkaker, men pynten hadde jeg nok spist.
Hyggelig innslag i førjulstida....

Trollkåno sa...

Kjempefint hus hjå deg.
Me har voksne ungar, so det vert ikkje laga pepperkakehus lenger.
Men når eg ser alle dei fine på bloggar rundt omkring, får eg lyst å setje i gang. Er no veldig fint til å pynte med, då.
Ha det bra!

Malys krok sa...

Hei! Artig med pepperkakehus, han har nok koset seg med å pynte det, gutten din. Litt spising og smaking må til. Jeg har ikke hatt tid til å se så mye på bloggene i det siste, er så mye denne tiden. Takk for at du skrev hos meg, du må gjerne hente det hjertet jeg har der om du vil.

God helg 3. advent.

Hilsen Margit.

Berit sa...

Som dere har kost dere, og skal.
Mange år siden slikt hus var her, men får smake på barnebarna sitt, og godt er det ja, mmmm!!
Og bakingen er du godt i gang med ja, litt har det blitt her også, men tar resten neste uke.

Har bare en liten pause i vaskingen, skal ha venner på en slags julebord, med havets retter, i morgon.
Så da må jeg pynte litt vett du.

Ha en fin dag videre!

Sonja sa...

Så koselig det pepperkakehuset var. Det er så artig å lage sånt sammen med de små.Planen er å sette godteriet på huset men nesten uten at de merker det så er munnen full istedet.Glade og klissete, skjønne er de i bestemors øyne.