fredag 19. desember 2008

Juleavsluttning med klubben!

Så har klubben hatt sin tradisjonelle juleavluttning! Det innebærer en liten bytur med god mat og drikke! (I går ble den inntatt på Holbergsstuen.) Etterfulgt av julekonsert i Johanneskirken.

En fin konsert!
Men siden formen min som tidligere nevnt, ikke var på topp, ble ikke utbyttet 100%.
Prøvde å hoste fra meg, nyse og snyte meg hver gang det var applaus. Hihi. Var livredd for å forstyrre noen... Med dårlig rygg og nakke, og hodeverk, må jeg dessverre si jeg var litt lettet når vi reiste oss og høytidsstemt sang med på avsluttningsangen :"Deilig er jorden". Savnet litt flere julesanger kanskje... Men der var flinke musikere, og Bjarte Hjelmeland ledet konserten med lun humor. Han fikk frem latteren når han leste fra Johan Borgen, " En gammeldags jul". Likte veldig godt Kari Bremnes sin "Veien som går inn te Betlehem". Og en liten tåre i øyenkroken samt en liten klump i halsen når Ingfrid Straumstøyl sang "O Hellige natt" og når Alle fremførte "Det kimer nå til julefest".


Joda litt julestemning ble det da!!!

9 kommentarer:

Pernille sa...

Bjarte Hjelmeland som leser + O Helga Natt som synges i kirka= Det kan ikke bli bedre da!

No sitter jeg her å misunner deg i bøtter og spann. Hi hi hi, men jeg unner deg den flotte juleavslutningen din! Det måtte da være kjempekos selv om du sliter med mye. Huff, jeg syns synd på deg også!

Tusen takk for en koselig hilsning:) Så godt å se at jeg har bloggvenner igjen etter mitt lange fravær. Hi hi hi.

Nydelig julegate dere har også. Jeg skulle fotografere vår i kveld, men så ble jeg så opptatt av noen leksjoner fra en fotograf, så jeg får prøve i morgen. Håper bare at regnet har gitt seg da;)

Du må ha en kjempekos helg og skynd deg å bli frisk!

Klemsiklems:)

PS: Jeg har helt glemt bort den e-mailadressen jeg skulle gi deg. Den er: pillan@rananett.no

Nikoline sa...

Det er ikkje spøk med "flunsa" i ei travel førjulstid! Håpar du kjem til hektene att fort,og at formen er heilt på topp før onsdag...
Høyres ut for at de hadde ein fantastisk kveld med klubben,og i alle fall kom EG i stemning av innlegget ditt her.. skulle gjerne vore med på den konserten!
God bedring og god helg til deg!!

~♥~ Monica S sa...

Det var koselig å kunne avslutte klubb-året slik :-)
Deilig å få inn litt julestemning gjennom sansene slik!

Monica

Som dagene går sa...

Veldig flott effekt med de stjernene på julegata når den svingte litt. Fint at du var så bra at du fikk med deg juleavslutninga. Du skriver så fint om konserten at jeg nesten føler stemningen her jeg sitter. Må være enig med en anmelder av en julekonsert der han skrev at det var nærmest helligbrøde å synge "O Helga Natt" på norsk.
God bedring :)

GAWO sa...

Så synd at du ikke føler deg på topp. Særlig på en sånn bytur-med-jentene-kveld. Jeg har ofte tenkt på å få med meg den julekonserten i Johanneskirken, men jeg kan ikke utstå kø og venting i timevis - så dermed har jeg droppet det. Jeg kan levende forestille meg at det var fint!

naturglede sa...

Det hørtes da helt nydelig ut, og det var bildene dine også.Ønsker deg god bedring mot jul, og en fin fjerde advent:)

Berit sa...

Koselig måte å ha årets siste klubb på. Men ikke så kjekt når du har fått disse hostekulene dine, og alltid når det er stille, så begynner kritlingen, ikke sant.

Håper du kommer deg fort, for det er slitsomt når en ikke får sove på grunn av hostingen.

Julekonsert er et "must", jeg har fått en med meg, og tenkte en til. Da er det en lokal jente som skal synge, helt fantastisk, heter Synnøve Ånensen.

Ha en fin søndag.

Tonje sa...

Høres ut som om du hadde en fin avslutning med klubben tross hoste og vond rygg. Må si jeg føler med deg, jeg har selv vært sengeliggende noen dager nå med influensa... som nå er gått over til hoste og tett nese... Ja,ja, så blir vi kanskje frisk til jul...

Ønsker deg en riktig God Jul!

kate sa...

Hørtes virkelig ut som ei herlig avslutning med klubben. Men håper at du blir frisk snart:)Riktig god bedring og så ønska æ dæ fine juledager, goklæm fra Kate:)