søndag 28. november 2010

Tenn lys!

Nå lyser det fint i mine vinduer!



Årets jule cd! Nydelig!



1. adventslys er tent:)
Koselig søndag med datter og barnebarn på besøk;)
Morten slukket alle lys i stuen, bare de i vinduet og stearinlysene skulle lyse.
Koselig:)




9 kommentarer:

Fra det lille røde huset.. sa...

Åååå så koselig dere har det!
Ja det blir en egen stemning når det første lyset er tent.
Hahaha ja jeg husker godt at min yngste datter, slukket alle lysene i stua, da vi skulle tenne adventslys...det er vel først da det ene lyset virkelig "vises"...
"De barna de barna"!

Har hatt besøk av det ene barnebarnet mitt i hele dag, Julia som blir 14 nå i jula, og hun har laget bittesmå marengs...(Pikekyss)...som lillebror på 4 ble kjempeglad for å få smake på!

Koselig når barnebarna stikker innom, - og kan slå seg til ro ei stund. (De har det oftest så travelt...men)

Koselig for dere å få besøk også ser jeg,.. og adventstiden er jo ei veldig spennende tid for barn.

Det lyser veldig fint i vinduene dine nå, - det er bra sikkert!

Ha en fin kveld!

Anonym sa...

Veldig koselig.
Klem.

KATE ♥ sa...

Adventstida med lys og forberedelser er nesten like gild som juleaften.

Malys krok sa...

Koselig innlegg med fine adventslys i dine vinduer! Det er så vakkert når en på nytt får finne fram dette, og få på plass! Like vakkert hvert eneste år!
Gratulerer også med dagen i går, til din søte datter! -Margit-

Tonje sa...

Ja, her har vi også tent adventslys i kveld. Det var så koselig å spise kveldsmat med levende lys på bordet.

Det er visst en stund siden jeg var innom og tittet her... men nå har jeg bladd meg tilbake til der jeg slapp sist jeg var på "besøk". Det er så spennende å følge trappeprosjektet deres. Det ble utrolig fint med litt pynt på platået... nesten som et lite bord.

Ha en fin kveld!

Brit. (lille meg) sa...

Nydelig pyntet hos deg!
Jeg har også fått opp adventsstjernene, men adventsstaken ble ødelagt i fjor, så det spørs om jeg ikke må skaffe meg en ny....
Ha en fin dag, og ei trivelig adventstid!:)
Takk for enda en hyggelig hilsen til meg!

Strikkebesta sa...

Stemningsfullt og koseleg hos deg:) Eg likte oppfordringa di om ikkje å bruke opp jula, det blir så altfor lett så altfor mykje sirkus av høgtida.

Viola sa...

Så koselig! Her var det julestemning du! :) Og de to øverste i collaget der (bl.a med julestjerna) er akkurat maken til dem vi har, men nå har vi ikke kulelyset lenger, det ble dessverre knust.. Men det er jo ikke så dyrt å kjøpe ny, har bare ikke gjort det ennå.. :)

Morten syntes nok det ble spennende å koselig med bare levende lys.. det synes samboeren min også, men jeg synes det blir litt i mørkeste laget da.. Men barn er barn, hehe :)

Klem fra meg! :) Og ha en god uke!

Fra det lille røde huset.. sa...

Hei hei Turid!
Jeg leste innlegget ditt hos Linda, der du antydet noe om at dere ikke kunne spise julekaker....eventuelt uten sukker... Forstod at det kunne ha noe med sukker (f.eks.diabetes)å gjøre. Har du prøvd Stevia? Det er et sukker utviklet fra en plante. Ikke kunstig! Det gir ikke blodsukkerstigning. Null kalorier... Men som vi alle vet, så har sukkerindustrien en voldsom makt....og har greid å holde det unna helsekostbutikker o.l. Men du får kjøpt det på nettet. Bare søk på Stevia, så kommer du til nettsiden til en som produserer det her i Norge! Lykke til!