O herlige tulipantid ;)
Er så glad i tulipaner. Og i går fikk jeg en nydelig bukett av mannen!
(Hjelper å klage litt innimellom og si -Alle andre får blomster....:)))
Vi bloggere får så mange gode ideer av hverandre....og noen av de har vi lyst til å prøve ut...
Veldig flott islykt! ( Hihi, man rekker ikke over alt.) Jeg har en bøtte med en annen oppi, stående på terrassen...av og til er vannet frosset ,av og til er det suppe...som i dag:) Kom aldri lengre jeg..hihi:)
Må legge til at jeg skulle ha den på nyttårsaften:)))
Nei får heller kose meg med tulipanene mine jeg;) Kanskje det fryser på igjen snart...
Tips for å ha tulipanene lengst mulig!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
4 kommentarer:
Helt enig, tulipaner er et friskt pust å få i stua på denne tiden:) Tror jeg må kjøpe mine selv:)
Islyktprosjekt har jeg også hatt,hehe:) Holdt på i over 1 time for å få ut flaska jeg hadde satt oppe i bøtta...da var nesten hele lykta smelta men flaska satt dønn fast:))
Nyt torsdagen, klem fra meg:)
Herlig med en knitrende bukett vakre tulipaner.
Nyt resten av dagen+kvelden.
Klem:)
Samme her når det gjelder islykta. Det ble mildvær i jula, og vannet frøs ikke skikkelig til så jeg ga opp prosjektet til sist. Nå skal jeg sette ut en 5-6 melkekartonger fylt helt opp med vann og la de fryse helt til iskubber og så stable de i ring. Så ideen på en annen blogg. Akkurat nå er det 7-8 blå grader, så får sette i gang med prosjektet. Lys kan en tenne selv o det ikke er jul.:)
Heldige du! :)
Nyt synet av buketten.
Tulipaner bør man fråtse i,
akkurat nå... ;)
Og du,
når mildværet og regnet gir seg igjen.
NÅR, ja det vet bare værgudene,
så kan du jo lage nye islykter.
Du trenger bare å fylle opp den største bøtten med vann.
Etter ca. et døgn ute i kuldegrader,
snur du bøtta forsiktig opp-ned.
Om isen ikke løsner,
kan du skylle den litt utenpå i varmt vann. Når du har fått isen ut,
så merker/ser du at det er et hulrom inni, der det er vann.
Det fryser sist. Dette tømmer du ut.
Om du trenger å tilpasse hullet til lyset, kan du bruke en skarp kniv å "hakke" det til. Bare et lite tips. ;)
Lykke til!
Ha en fin kveld!
KLEM.
Legg inn en kommentar