onsdag 16. februar 2011

Scones



Baker og baker om dagene!
Mannen fyller år neste uke;)
Vanskelig å finne bakst til meg og datteren, men disse kan vi spise:;
Obs! Steketid ca 15min.
Hi-maize er et usynlig kostfiber, glutenfritt, som gir jevnere blodsukker;)
Les mer om produktet her!

13 kommentarer:

Anne-Berit sa...

De så gode ut.Takk for oppskriften:)

Viola sa...

Ojameg så flink du er!! =) De ser virkelig gode ut, tror jeg må printe ut oppskriften..! :) Jeg prøver å holde meg unna hvetemel, ja sammalt mel også.. da blir det vel bare spelt og grovt igjen da, hehe.. skal ihvertfall prøve det en tid.. lurer nemlig på om jeg reagerer på hvetemel og hvit pasta, og hvorfor skulle jeg spise hvitt mel, tenker jeg- det er jo likevel dødt....

Jeg bakte brød i dag, kjempelenge siden sist jeg bakte!!!! Og det var en oppskrift jeg fant på en helsekostbutikk, kommer til å legge ut den oppskriften en dag.. Ble spesielt, men veldig godt! :) Og sååååå lett!! :))

Takk for at du deler oppskriften, jeg liker det! :)

Klemmer fra meg! :)

Trollkåno sa...

Hei på deg..og takk for utfordringa.
Eg er særdeles dårleg på slike, men lovar å tenkje på det........
Ha det so bra!

Ruth B. sa...

Desse ser gode ut. Eg skal jammen prøva med gl.fritt mjøl.

Eg er på jakt etter alternativ til brødmat, eg kan ikkje ha gjær heller - så det minker i det glutenfrie utvalget.
Takk for oppskrifta.

Ha ein fin dag.

Linda sa...

Takk for oppskriften! Jeg fikk inspirasjon til å prøve disse:)
Hva er HI-MAIZE?

Ha en flott dag, klem:)

Turid sa...

Hei.
Hi-maize er fiber som gi jevnere blodsukker.
100% naturlig

Se også på http://www.funksjonellmat.no/himaize-om.php

Lært av min datter, menbra for alle!

Klem.

Sonja sa...

Det er jammen ikke lett når man må ha spesialmat. Jeg kan ikke ha nøtter og mandler, til stor frustrasjon for de jeg er gjest hos.
Jeg jobber i dagligvarehandelen så jeg ser at det er mange nå som må ha glutenfritt.Flott at du har gode oppskrifter som du deler med oss. Det er jo hyggelig å kunne servere noe godt til dem som ikke kan ha gluten.

God helg.

Turid sa...

Rene fest maten dette da....for de som bor nært en helsekost butikk! Men muligheten byr seg nok for mæ å .
Kos deg med bursdags forberedelser.

Turid sa...

Hihi Turid, festmat er det vel ikke akkurat;) Ville bare legge til at jeg får alt på rema 1000;)
Ikke hi-maize, men strengt tatt må man ikke ha den:) Den bare gjør godt;)

Ha en fin ettermiddag og kveld!
Klem fra Turid;)

Malys krok sa...

Så flink du er som prøver ut gode saker! Jeg har også gjort lignende opp gjennom årene, siden min mor, og min mann fikk diabetes! Har kommet fram til at det beste er gjærbakst, men kromkaker er også bra! Bare det at de kan ikke rulles og blir da flatkaker! Lykke til med bursdagsforberedelser! -Margit-

Viola sa...

Nå ser jeg du har forklart om Hi-Maze her.. da skal jeg gå inn på den lenken og lese.. spennende! :)
Men hva kan jeg bruke istedet for Hi-Maze tro? Eller kan jeg bare utelukke det.... ?

Viola sa...

Og nå leste jeg svar på det også,hehe.. at man strengt tatt ikke trenger det.. da er alt klart her.. til å bake!! =D

Viola sa...

Himmel og hav, det må da være kjempe gunstig, har nå lest om Hi-Maze, sånn fort igjennom. Det skal sannelig jeg anskaffe meg også, masse fiber! Jeg lastet ned samtidig de oppskriftene på den siden du linket til, takk og takk til deg Turid!! :))

BakeKlem! :)