tag:blogger.com,1999:blog-175425484801257345.post3732002676474587617..comments2023-09-22T20:01:00.545+02:00Comments on Turids familieblogg.: SconesTuridhttp://www.blogger.com/profile/04433508933183152816noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-175425484801257345.post-26932710695785540042011-02-20T22:28:53.101+01:002011-02-20T22:28:53.101+01:00Himmel og hav, det må da være kjempe gunstig, har ...Himmel og hav, det må da være kjempe gunstig, har nå lest om Hi-Maze, sånn fort igjennom. Det skal sannelig jeg anskaffe meg også, masse fiber! Jeg lastet ned samtidig de oppskriftene på den siden du linket til, takk og takk til deg Turid!! :))<br /><br />BakeKlem! :)Violahttps://www.blogger.com/profile/16009522127792808077noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-175425484801257345.post-55917751827127571052011-02-20T22:24:27.304+01:002011-02-20T22:24:27.304+01:00Og nå leste jeg svar på det også,hehe.. at man str...Og nå leste jeg svar på det også,hehe.. at man strengt tatt ikke trenger det.. da er alt klart her.. til å bake!! =DViolahttps://www.blogger.com/profile/16009522127792808077noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-175425484801257345.post-42809540422423147942011-02-20T22:23:17.353+01:002011-02-20T22:23:17.353+01:00Nå ser jeg du har forklart om Hi-Maze her.. da ska...Nå ser jeg du har forklart om Hi-Maze her.. da skal jeg gå inn på den lenken og lese.. spennende! :) <br />Men hva kan jeg bruke istedet for Hi-Maze tro? Eller kan jeg bare utelukke det.... ?Violahttps://www.blogger.com/profile/16009522127792808077noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-175425484801257345.post-77086938797946678202011-02-17T16:13:21.161+01:002011-02-17T16:13:21.161+01:00Så flink du er som prøver ut gode saker! Jeg har o...Så flink du er som prøver ut gode saker! Jeg har også gjort lignende opp gjennom årene, siden min mor, og min mann fikk diabetes! Har kommet fram til at det beste er gjærbakst, men kromkaker er også bra! Bare det at de kan ikke rulles og blir da flatkaker! Lykke til med bursdagsforberedelser! -Margit-Malys krokhttps://www.blogger.com/profile/02455745187329551405noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-175425484801257345.post-85008202162367995852011-02-17T15:46:09.590+01:002011-02-17T15:46:09.590+01:00Hihi Turid, festmat er det vel ikke akkurat;) Vill...Hihi Turid, festmat er det vel ikke akkurat;) Ville bare legge til at jeg får alt på rema 1000;)<br />Ikke hi-maize, men strengt tatt må man ikke ha den:) Den bare gjør godt;)<br /><br />Ha en fin ettermiddag og kveld!<br />Klem fra Turid;)Turidhttps://www.blogger.com/profile/04433508933183152816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-175425484801257345.post-23327951890696595502011-02-17T14:41:08.985+01:002011-02-17T14:41:08.985+01:00Rene fest maten dette da....for de som bor nært en...Rene fest maten dette da....for de som bor nært en helsekost butikk! Men muligheten byr seg nok for mæ å .<br />Kos deg med bursdags forberedelser.Turidhttps://www.blogger.com/profile/16073448160206618150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-175425484801257345.post-13556891398824413992011-02-17T12:29:31.586+01:002011-02-17T12:29:31.586+01:00Det er jammen ikke lett når man må ha spesialmat. ...Det er jammen ikke lett når man må ha spesialmat. Jeg kan ikke ha nøtter og mandler, til stor frustrasjon for de jeg er gjest hos.<br />Jeg jobber i dagligvarehandelen så jeg ser at det er mange nå som må ha glutenfritt.Flott at du har gode oppskrifter som du deler med oss. Det er jo hyggelig å kunne servere noe godt til dem som ikke kan ha gluten.<br /><br />God helg.Sonjahttps://www.blogger.com/profile/09436486429661004964noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-175425484801257345.post-70622896594025332892011-02-17T10:07:03.231+01:002011-02-17T10:07:03.231+01:00Hei.
Hi-maize er fiber som gi jevnere blodsukker.
...Hei.<br />Hi-maize er fiber som gi jevnere blodsukker.<br />100% naturlig<br /><br />Se også på http://www.funksjonellmat.no/himaize-om.php<br /><br />Lært av min datter, menbra for alle!<br /><br />Klem.Turidhttps://www.blogger.com/profile/04433508933183152816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-175425484801257345.post-16733064430431317102011-02-17T08:24:53.553+01:002011-02-17T08:24:53.553+01:00Desse ser gode ut. Eg skal jammen prøva med gl.fri...Desse ser gode ut. Eg skal jammen prøva med gl.fritt mjøl.<br /><br />Eg er på jakt etter alternativ til brødmat, eg kan ikkje ha gjær heller - så det minker i det glutenfrie utvalget.<br />Takk for oppskrifta.<br /><br />Ha ein fin dag.Ruth Bernssen Bøhttps://www.blogger.com/profile/06936182295291118481noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-175425484801257345.post-31424031757577238762011-02-17T00:13:49.798+01:002011-02-17T00:13:49.798+01:00Hei på deg..og takk for utfordringa.
Eg er særdele...Hei på deg..og takk for utfordringa.<br />Eg er særdeles dårleg på slike, men lovar å tenkje på det........<br />Ha det so bra!Orlaughttps://www.blogger.com/profile/03963795327505068469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-175425484801257345.post-13069721620898359622011-02-16T23:58:35.283+01:002011-02-16T23:58:35.283+01:00Ojameg så flink du er!! =) De ser virkelig gode ut...Ojameg så flink du er!! =) De ser virkelig gode ut, tror jeg må printe ut oppskriften..! :) Jeg prøver å holde meg unna hvetemel, ja sammalt mel også.. da blir det vel bare spelt og grovt igjen da, hehe.. skal ihvertfall prøve det en tid.. lurer nemlig på om jeg reagerer på hvetemel og hvit pasta, og hvorfor skulle jeg spise hvitt mel, tenker jeg- det er jo likevel dødt....<br /><br />Jeg bakte brød i dag, kjempelenge siden sist jeg bakte!!!! Og det var en oppskrift jeg fant på en helsekostbutikk, kommer til å legge ut den oppskriften en dag.. Ble spesielt, men veldig godt! :) Og sååååå lett!! :))<br /><br />Takk for at du deler oppskriften, jeg liker det! :)<br /><br />Klemmer fra meg! :)Violahttps://www.blogger.com/profile/16009522127792808077noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-175425484801257345.post-33022925651447475142011-02-16T21:53:00.172+01:002011-02-16T21:53:00.172+01:00De så gode ut.Takk for oppskriften:)De så gode ut.Takk for oppskriften:)Anne-Berithttps://www.blogger.com/profile/10365060379764228723noreply@blogger.com