fredag 15. januar 2010

Nå blir det mildvær...

Vi har hatt noen utrolig flotte uker nå. Sol og kaldt ja, men grådig vakkert!
Mange fine turer har det blitt, (men dessverre har jeg ikke vært flink å ta kamera med meg.)Nei, isen er ikke trygg. Men vi er så heldige å ha skøytebane like ved.
Der har barnebarnet prøvd sine første skøyter. Mormor har ikke vært på isen...siste gangen jeg hadde skøyter på beina klarte jeg ikke å flytte føttene så mye som 1 cm. Så det gjentar jeg ikke;-)Noen som har sjekket isen ...Denne artige bamsesnømannen møtte vi på vår vei;-) Søt ka?Joey, som var nyklippet i romjulen, må ha frakk på seg i denne kulden.
I går var det 7 år siden han kom til oss!
Vi hentet han i et hjem som da hadde hatt han i 3 uker, kl halv 10 om kvelden!
Alder den gangen ble anslått til 4-5 år.
Joey, en hippie fra Osterøy.Så han er nok en del år nå ja...
Hørselen er borte:-(
Har begynnende grå stær:-(
Men NESEN er det heldigvis ikke noe i veien med;-)
Han går med nesen i bakken hele tiden, og merker knapt om vi møter noen. Snuser og "grynter" som en gris..hihi.


Nå er det meldt mildvær og litt regn, FØR det selvfølgelig skal fryse på igjen. Men dette er vi vant med her i Bergen;-) Tid for beinbrudd og armbrudd....
Løp og kjøp brodder!

13 kommentarer:

Ida sa...

Fine vinterstemninger.
Flotte bilder. :)

Jeg vet alt om å skade seg på isen.
Tenk at det er over et år siden jegg datt, og kneet er ikke bra igjen enda.
Derfor anbefaler jeg alle om å kjøpe seg noen brodder.
Da er man trygg! :)
Jeg går ikke ut uten for tiden.
Løp og kjøp.....! Hehe.

God lørdag,
og god helg! :)
Klem.

Nikoline sa...

Ein respektabel eldre herre denne Joey med andre ord. Men fin er han i alle fall,trass alderen..
Og den bamsesnømannen de møtte på vegen må vel vera den finaste snømann eg har sett!
Og- ja,hald deg vekke frå isen når du er ute på tur.. det er ikkje lenge sidan det gjekk ein hest gjennom isen her og mannen på sylkien klarde å kasta seg av i siste liten.Hesten har ingen sett etterpå..
Måtte le når eg las om skøyteferdigheitene dine,for akkurat slik var det her også... før i tida skøyta ein som berre det - men no kjem ein ikkje av flekken (klarar knapt nok halda balansen!)
Ha ein fin lørdag:0)

Malys krok sa...

Hei og takk for kommentar! Fine vinterbilder du viser. fine bilder av Joey også.Synd at hundeårene "går så fort", det har jeg ofte tenkt. Er kanskje vanlige "alderstegn" for hunder det du sier deres hund har. Var likedan med den første vi hadde
Her har det vært holke og glattis en stund og da sitter broddene fast på et par sko. Bedre føre var, enn etter snar, heter det i ordtaket.
God helg til dere. Håper din datter har fått diabetesen under kontroll.
Fra Margit-

MajorogMeg sa...

Flott vinterstemning hos deg:) Jeg har faktisk mine gamle danseskøyter men tør ikke prøve de...da må jeg iallefall ha noen å holde meg i:))
Joey trekker på årene..bra nesa fungerer, det gjør den så lenge det er liv.
Brodder er et must!! Her er det kuling i dag, veiene har dyner...så Gubben har vært ut med spade og hjulpet folk som har kjørt seg fast. Glad vi bare skal være hjemme..
Nyt lørdagen, klem fra meg:)

Anne-Berit sa...

Koselige og fine vinterbilder.Han begynner å bli en tilårskommen herremann,din Joey.
Ha en fortsatt fin helg:)

Som dagene går sa...

Skjeldent å se så flotte vinterbilder fra deres kanter. Her har det lille vi har fått av snø for det meste blitt borte i mildværsperiodene som dukker opp titt og ofte. Vi vil heller ha vinter og frost på denne tida.

Turid sa...

Alt er snudd på hodet når en må se til Bergen for å nyte vinterbilder-vakre er de det er sikkert!
Den firbente aldrende herren du har med deg , er jo å en staselig kar.
I høst måtte vi ta farvel med ei gammel og ærverdig dame-15 menneske år-border collie tispe, som har gjordt en formidabel jobb lag med oss i saueflokken på fjellet.
Håper at æ snart kan vise vinterbilder her i fra- god helg til deg!

Camilla :) sa...

Så flotte vinterbilder!
Så på bloggen til Evelyn at du ønsker deg store bilder :) Jeg har laget en ganske detaljert beskrivelse av hvordan jeg gjør dette på bloggen min hvis du ønsker å prøve: http://camillaigodeogondedager.blogspot.com/2010/01/bloggtips-steg-for-steg.html :)

xxxl sa...

Takk for kommentar inne hos meg.

Fine bilde du he på bloggen din, når de gjelder dette med store bilder så har jeg strevd litt med dette tidligere, men så hadde camilla en kjempe fin forklaring på dette som ho hadde sat bilde te og forklarte nøyaktig hvordan de skulle gjøres og da fikk jeg de te.

Ha ei flott uke:)

Klem

Viola sa...

Javisst er det deilig med slikt godt vær! Ser ut som Joey koser seg også. Så søtt og rolig han sitter i båten! Det var nok godt han kom til dere og ble omplassert. Hunder må nok kle på seg vinterklær ja. Særlig når det er under minus 10 grader!! Innekatter skal holdes inne under 10 minus, hørte jeg, de er opprinnelig ørkendyr og klarer ikke den kulda. Klem :)

Viola sa...

Det gjaldt kanskje ikke bare innekatter forresten, men katter som får lov å gå ut og inn også. Utekattene derimot, som ikke har noe hjem.. tja, de må nok bare holde ut.... :/

Helene sa...

Så flotte vinterbilder. Og den bamsesnømannen var Flott da :))
Fin hund har du også, hunder er Gode turkamerater det.
På det kaldeste kjøpte jeg Sokker til å ha på Hundelabbene, de var fine, og vi kunne gå tur uten problemer.
Klem fra Helene.
:)

MajorogMeg sa...

Prisen på boka kommer an på hvor mye du har i bloggen din. Jeg har lange innlegg og mange bilder...jeg jeg fikk bare 1.halvdel av 2009 i en bok. Prisen ble ca 800 NOK. Men hvis du går inn på linken vil få pris og slikt. Ingenting skjer før du betaler med kreditkort, så det er bare og prøve seg fram:)
Lykke til:)