tirsdag 25. november 2008

Joey, en hippie fra Osterøy.

Ja jeg ville jo ikke ha hund igjen.
Men de siste åren vi hadde Shiva tullet vi med at hun skulle komme igjen som Cocker Spaniel etter 5år. I 2002 hadde jeg en merkelig drøm, drømte om Shiva, og hun fortalte meg at hun bodde et annet sted, men det var oss hun ville bo hos... Etter det kontaktet vi Fant, omplassering av hunder, og fylte ut div skjemaer.

Og 14 januar 2003 ringte de seint på kvelden og spurte om vi kunne ta imot en cocker... det var litt krise... Vi kjørte og hilste på den halv 10 om kvelden, og tok han med oss hjem. De som da hadde hatt han i 3 uker, hadde fått klager av naboene for han bjeffet når han var alene, og de bodde i blokk. Jenten der i huset hadde gitt han navnet Joey etter Joey i Friends. Joey var blit funnet av falken på Osterøy i midten av desember. (Har hørt siden at det var mulig det var på Os?) Så hadde Fant tatt han, og så dette hjemmet, og nå oss. Stakker han var litt engstelig og urolig.
Ser litt molefonken ut her...


Men snart "smilte" han fra øre til øre, og ble en skikkelig glad og lystig hund. Og utrolig snill og rolig! Men har fremdeles separsjonsangst. Så han er med oss overalt. Alder ble anslått til 4-5 år. Ren rase eller ikke, det er det samme for oss.


Elsker å base i snøen. Men det blir litt tungt å gå langt i kram snø.Han bare elsker båtlivet. Når vi fisker lyder han som en Måke...hele tiden! Han elsker å kjøre bil og å bade, og spise. Fiskekaker, pannekaker, gulerøtter kort sagt alt!Her poserer han ute i marinaen.


Nå er han vel rundt 10-11 år, så nå er det godt med en ekstra hvil. Her koser han seg i Morten sin stol for halvannet år siden. Hadde ikke lov, men jeg bare "måtte" ta et bilde før jeg kastet han utav...hehe..

(PS. Vi tror ikke seriøst at Shiva er tilbake, det er bare noe vi tuller med.)

12 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Herlighet for en goding dere har der,og for en fin historie.Bra at han kom til dere og fikk det godt.Vi hadde en shih tzu for mange år siden,men jeg er nesten sikker på at hun er her fremdeles,både ser og hører henne av og til.Sikkert bare innbildning,men hvem vet.Helt i orden for meg ihvertfall.
Ha en fin dag!

Line sa...

For ein nydeleg hund, ser ut som ein skikkeleg gladgutt, ja:0)
Artig historie og!!
Klem

~♥~ Monica S sa...

Åå så fiiin!
Spaniel er en fin hund ;-) hehe!!!
Så blank og fin i pelsen også!!
Skikkelig skjønn!
Artig når de kommer inn fra snøen og er fulle i snøballer.. men ikke så gøy når alle gulv blir våte! hehe!! De står jo ikke akkurat stille heller. En god venn han der!

Monica

Petunia sa...

Flotte innlegg både dette og det under med kaninene. Kjekt å lese om dyrene som folk ha hatt.
En søt hund og med historie. Alle dyrene jeg har nå er omplasserings dyr, men jeg har fått dem som valp/kattunger.
Og jeg må innrømme at jeg daglig titter innom finn, fant og diverse andre omplasserings sider;)

Malys krok sa...

Å, så godt at Joey fikk et godt hjem hos dere, etter alt han hadde prøvd. Det er helt herlig å ha hund i huset, en blir glad av det.Veldig fine bilder, skikkelig fotogen, han der.Fint at du fortalte om Joey.
Rart med det dere hadde tøyset med, og så ble det en sånn hund.
Fra Margit.

Hulda sa...

Veldig fin hund, håper dere får ha han lenge enda. :) Cocker spaniel er en flott rase. Vi har bichon frise. :)

Tonje sa...

Så søt han var, da. Og så mye gøy han får være med på... Leste også om kaninene deres. Det er trist når de går bort, men minnene har man jo alltid...
Vi hadde undulater hjemme hos oss i hele oppveksten min, og jeg har også hatt hvite mus, hamster og dvergpapegøye... utrolig koselig med kjæledyr.

Cami sa...

hei igjen.. nydelig hund=D huff, det var sååå kjedelig at du måtte bare slutte på slik måte:( så hva driver du på nu?? jeg hadde gått på videregåendeskole i tre år, så har jeg friår, da får jeg tid å tenke på hva jeg vil bli. det er så vanskelig å finne ut hva jeg vil.. :S spess med døve :( sånn er det bare.. kan ikke forstå hvorfor at du sluttet på hunstad, alt jeg husket var du verdenssnill person som jeg har hatt:) hehe.. klem

Astrid sa...

Så kjekt at du er med på konkurransen inne på bloggen min:)

FOR ein sjarmør av ein hund de har!
Ser ut som han har det veldig bra hjå dykk, og at han får vere med både hit og dit som ein del av familien:) Det er no gjerne slik det er; eg har ei "veslesøster" ein border collie :), så at ein knyter sterke band til desse gode dyra -ja det er i alle fall heilt sikkert!
Ynskjer deg ein fin dag:)

Turid sa...

Hei på deg !
Her hos oss har "nettet" ligget nede siden mandag kveld, så du skjønner æ har ikke fått oppdatert mæ førnå !
Så mange flotte innlegg fra deg, har fått me mæ hvert ord, om hunden din, kaninene og Herborg Kråkevik`s sang.
Så flott tekst!!
Takk til deg for besøk, snakkes.

Lille meg sa...

Det var da en koselig historie!
Han trives tydeligvis godt hos dere, og har funnet et godt hjem.
Og det er sant som du sier, det spiller ingen rolle om det er ren rase eller ikke. Det er vel dyret som er det viktigste.
Kos dere med Joey, godt at han fikk komme til dere.
Ha en god onsdagskveld!
Takk for hyggelig hilsen til meg.

Pernille sa...

For en hærlig historie! Og så godt at han fikk komme hjem til akkurat dere. No har han det godt og har hatt det godt i mange år. Han ser virkelig hengiven ut og han er jo bare såååå snusk. Nydelige bilder:) Og han er jo bare helskjønn der han står i snøen:) Forresten han er jo skjønn på alle bildene:) Skjønner godt at dere falt for han:)

Så flott at han får være med over alt! Hunder er jo flokkdyr og dere er hans flokk. Dette likte jeg.

Vår hund Lucky er også med oss over alt. Han kan slå seg til ro i bilen når jeg må til lege ellr butikker. Men ellers er han med. Og vi liker det:)Jeg hadde 50 årsfest for snart et år siden og Lucky var med på hele kalaset. Gikk fra bord til bord og fikk masse godbiter under middagen. Han tigger ikke ikke høylytt, men bare ser på deg med sine nydelige øyner. Da dansen kom hadde han stor morro av å springe mellom beina på oss mens halen pisket som en hjulvisp. Han trodde det var en kul lek;) Etterpå ruslet han heim sammen med dattera vår. Glad, mett og fornøyd:)

Huff, dette ble langt. Du for bare unnskylde en skravlesyk nordlening;)Jeg ble så engasjert over å lese at dere er så flotte hundemennesker:)

Ha en flott dag i morgen og kos deg med Joey:)

PS: Ang bildene mine i dag: Photoshop er magisk;)

Klemsiklems til Joey-gutten:)