fredag 8. januar 2010

Nyttårsforsett....


Hvert år har jeg et ønske om å bli lettere, sprekere og sunnere...ol.
Det er noe med "blanke ark" og ny frisk start...
I år har jeg til og med printet mine "forsetter" ut, og hengt de over sengen;-) Så dette er det siste jeg ser på hver kveld og det først jeg ser når jeg våkner.
Så får vi satse på at dette hjelper! Hehe;-)

PS. *Høres* kanskje snill ut...
men det dukker opp et TROLL i meg til tider
!
Hehe;-)

Vi kan vel alle bli litt "snillere"....

14 kommentarer:

Cathrines blogg sa...

Riktig godt nytt år til deg og dine! Det er alltid spennende å følge alle sine gode forsetter for det nye året! Men snillere? Kan du bli det da, som er så snill fra før??
Nyttårsklem :o)

Berit T sa...

Godt nytt år til deg og dine. Lykke til med fortsettene dine, de skulle være gjennomførbare de alle sammen :o)

Malys krok sa...

Må si at jeg tenkte det samme som den første her - "Snillere? Hun høres og ser da så snill ut fra før- :)" Lykke til Turid! Når du har gjort dette så forsvarlig så klarer du det HELT sikkert!
Hilsen Margit.

Nikoline sa...

Då er me TO!
God helg til deg:0)

MajorogMeg sa...

Godt nytt år:) Synes det er freshe nyttårsforsett du har satt deg, de var ikke få heller:) Men at du klarer det? Uten tvil!!!!
Mitt forsett er å klippe klørne til Major èn gang i uka...jeg hater og gjøre det..men etter vi flyttet MÅ jeg gjøre det selv.
Riktig god helg, klem fra meg:)

Anonym sa...

Stå på eg veit at du klarer det.

Trollkåno sa...

Du verden...detta var ikkje lite......men om alt er "nødvendig"...? jaja, hvis du meiner det so.....
God helg!

naturglede sa...

Tror nok jeg kunne hatt samme liste her hos meg. Håper motivasjonen kommer med våren. Lykke til. Du er da allerede så søt!

Besta sa...

Godt nyttår. Har kost meg gjennom bloggen din. Synd på jenta de som har fått diabetes. Jeg fikk det for et par år siden, men det er 2 jeg har. Håper det går bra med ho..litt skremmende til å begynne med. Klem

Anonym sa...

Hei!Godt nytt år til deg og familien!
Veldig mange fine innlegg her hos deg siden sist jeg var her!
Mye kos med lille Morten.En fin liten kar:)
Ønsker deg ei fin helg!

Hanne sa...

Godt nytt år og lykke til med dine planer for 2010.
Én endring fører gjerne flere med seg, og mye av det du har på listen din er jo ting som gjensidig påvirker hverandre (etter min erfaring).
Jeg har stor sans for forsetter - de betyr at man har sett nærmere på sitt eget liv, kjenner at man har kraft til å utvikle seg og våger å tro at endring er mulig. Stå på!

Pludrehanneklem

Sonja sa...

Dette var da skikkelig sprekt. Gi seg selv så mange nyttårsforsetter. Jeg har ingen enda jeg kunne trenge minst like mange som deg. Tro om jeg har en liten feil på viljen:)
Lykke til det skal sikker ikke mye til før du er i mål.
Ha en fin tirsdag.

Ida sa...

Lykke til! :))

Viola sa...

En vakker dame med glimt i øye, ja det er du ihvertfall!! :)Har vel mine "skulle og burde" jeg også, men aldri som nyttårsforsett, det kan godt være hvilken som helst måned eller dag jeg begynner på det.., om jeg i det hele tatt begynner, hehe.. Henge opp ved sengen, lurt.. Vet du hva, jeg har en dvd (The Secrets) som sier at du skal henge opp dine ønsker (tegne og skrive det ned ja, og henge opp)nettopp ved sengen, og se for seg at man HAR det ALLEREDE.. Se for deg at du har det! Da skal det komme, sies det. Hehe.. har ikke prøvd det selv ennå, men.. skal bli, skal bli.. :) Kanskje har det noe med "Tro og det skal skje.."? Hvem vet....? :) Lykke til! :)