tirsdag 15. september 2009

Store og små!

Ja ingenting er som når store og små kan gjøre noe kjekt sammen!
Som foreksempel plukke plommer i oldefar sin hage.
Da kan dere tro at både oldefar, bestefar og lille Morten var like ivrige!Her er det mormor og Morten som har det kjekt på lekeplassen!
Ja og "kjører buss" inne i stuen ;-)

10 kommentarer:

Brit. (lille meg) sa...

Dette ser koselig ut! Ja, det er alltid kjekt aa holde paa med noe sammen. Artig for alle sammen. Her ser det ut som baade liten og stor koser seg...
Ha ei fin uke,Turid!

Petunia sa...

Koselig innlegg, Turid:)

Tonje sa...

Herlige bilder. Det er alltid koselig å gjøre ting sammen med dem man er glad i. Å plukke frukt og/eller bær er alltid en vinner... og å kjøre buss (her i huset er det tog) er også en favoritt.

Malys krok sa...

Så koselig når ale er sammen om å gjøre noe! Han er så utrolig skjønn, han lille Morten! Der han er med er det nok ikke stille. Og så tipper jeg at han er familiens absolutte midtpunkt. Mormor må bare passe på å kose seg mens det går an.. tiden går så fort. Ha det godt, Turid!
-Margit-

Nikoline sa...

Så koseleg innlegg dette var! Flotte bilder,og så måtte eg le av bestemor langt bak i bussen... og kom til å tenkja på at jammen er det lenge sidan EG har køyrt buss inni stova! Moro.
Kos deg med barnebarnet mens du kan,det går så alt for fort til dei er blitt for store.. til f.eks. til å køyra buss i lenestolane..

Kate sa...

Så koselig dere har det. Så gode ting å gjøre.
Klem

Viola sa...

Da hadde dere det sikkert morsomt, inne i stuen. Stooor buss! ;) Og plommer skulle jeg gjerne ha vært med på å plukke, det er jo så godt! :)

naturglede sa...

Så idylliskt og koselig. Jeg smiler her jeg sitter. Ønsker deg en flott høstdag:)

Anne-Berit sa...

Koselig innlegg.Herlig å se små barn og gamle mennsesker med god kontakt seg imellom:o))

Sonja sa...

Nå måtte jeg smile litt ekstra. Det var så morsomt med den bussen. Kom plutselig på at vår sønn også lekte buss da han var på den alderen. Unger er bare herlige.
Det var nok stas å plukke plommer også.