tirsdag 8. september 2009

September!


Huff i kveld ser det slik ut utenfor stuedøren!
Hamokken, hvor vi satt og koste oss for bare kort tid siden, ser ikke noe innbydende ut. Trekket blåste av tidlig i kveld. Får se om jeg kan få tørket det i morgen...hihi;-) Kanskje litt for opptimistisk...


Da er det bare en ting å gjøre...kose seg inne!
Hekletøyet, fra i vår, har jeg funnet frem igjen. Her går det ikke akkurat unna...hehe;-)
Jeg har hatt det med meg på alle turene vi har vært på i sommer. Mulig jeg har heklet en rad eller to...men sparer jo mye garn på denne måten ;-)
Har fått låne en koselig romanserie...ja jeg begynte i sommer, men mange bøker igjen til sure høstkvelder.

9 kommentarer:

Sonja sa...

Huff nei, det så ikke mye innbydende ut der utenfor hos deg. Godt at du har det så hyggelig innomhus. Fine blomster og mange ting å kose deg med. Høsten er lang så du har god tid til både håndarbeider og bøker.
Kos deg.

Tonje sa...

Usj, ja nå står høsten for tur... hører det blåser utenfor her og (har ikke vindu på datarommet, så jeg slipper å se styggeværet).

Det er godt du har ting å kose deg med innomhus. Håndarbeid og bøker er finfine høstaktiviteter. Er det vaffelhekling du holder på med?? Jeg heklet nettopp et par grytekluter i den teknikken...

Viola sa...

Ja blåser ja! Det gjør det her i kveld også! I kveld ble det sent, for jeg måtte vente på brødet, nybakt. Samboeren min hadde nemlig slått av ovnen da han gikk og la seg, trodd at brødet var ferdig.. Men det sto til heving for 2. gang ;)Men nå blir det nybrød for ham i morgen tidlig likevel :) Så mye flott du viser frem denne høstkvelden! Det er bra vi kan kose oss innendørs nå! Kjenner meg igjen med håndarbeid.. ;)

Nikoline sa...

Trur du er vel optimistisk om du trur du får tørka det trekket i dag... men det gjeld å ha trua!!
Ha ein flott dag i haustregnet :0)

Berit T sa...

Ja nå er høsten satt inn for fullt, men det er da dager innimellom som er fine, og håper jo at det kan bli en del flere enda.
Og håndarbeid med på tur, det kjenner jeg til, når jeg sitter ved siden av så må jeg alltid ha noe på hendene, iallefall et enkelt strikketøy som en ikke må konentrere seg om. Da går det greitt med vanlig rettstrikk,riller og så blir det kluter i alle salgs farger. Gode til oppvask og kjekke små gaver.

Ha en fin da, og kos deg med hekletøy og lesing.

MajorogMeg sa...

Ja som du sparer garn:) Tror du har samme vær som oss. Det stormet godt her i gårkveld. Blåser i dag også men det er oppholds..enn så lenge.
Men jeg er stadig optimist og tror vi kan få noen fine dager enda..ut må jeg uansett.

Nyt dagen og klem fra meg:)

Brit. (lille meg) sa...

Da har vi samme været. Det er bare det at i dag er det verre her enn i går.... Båter og ferger er innstilt på Trøndelagskysten. Fint vær til å være inne i. Jeg skal bake horn, har jeg tenkt. Men ikke komet så langt enda......
Ha en fin dag, tross dårlig vær!:-)

naturglede sa...

Her hos meg er det atten grader i skyggen, og sola varmer virkelig. Herlig vær, men høsten innhenter oss nok snart. Det er visst et stygt lavtrykk på vei. Da er det godt å tenne lys og kose seg inne. Nyt dagen:)

Viola sa...

Hei! Jeg måtte innom og sjekke ostehornoppskriften, men fant ut at det var den jeg hadde funnet frem i mitt eget arkiv.. Nå skal det bakes! :)Ønsker deg en fin dag!