Dette smakte godt etter gammelt:)
Plukkfisk!
(Gikk fint med tørket gressløk.)
Og selvfølgelig hadde vi flatbrød til!
For de som ikke har laget det før:
Skrell, kok og mos 4 poteter.
Spe med kraft eller melk.
Tilsett margarin, salt og pepper.
Kok/trekk 400g fisk etter ønske.
Mos den lett og bland med potetmosen.
Tilsett frisk eller tørket gressløk.
Har du rester kan du tilsette 1 egg i "mosen", og steke plukkfiskekaker!
torsdag 8. april 2010
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
2 kommentarer:
Jeg er så dårlig på fisk...skulle gjerne lært meg å tilbrede og ikke minst like det:) Det er jo så sunt...
Ønsker deg en flott vårdag, klem fra meg:)
Å, det er lenge siden jeg har laget både plukkfisk og plukkfiskkaker. Før serverte jeg ofte dette til middag. Nam-nam...
Takk for påminnelsen!
Legg inn en kommentar