Neida, dette er ikke O for ostehorn;)
Bare noen enkle grove horn med skinke og ost! Hihi...;)
Oppskrift:
1/2 kg. grov sammalt hvete
1/2 kg.hvetemel
2 ts. salt
1 ss. sukker (kan sikkert sløyfes)
80 g. gjær
7 ss. olje
6 dl. vann
28 horn
250 gr. i 15 min.
Klart for smaksprøve...mmmm:)
Veldig grei å ha med på tur!
10 kommentarer:
Synes jeg kjenner både smak og lukt. Mmmm... Deilig!
NAM! :)
Gjett hva jeg fikk lyst på akkurat nå.... ;)
Sier som TV 2 Wenche, gjærbakst lukter omsorg..... :)
Hei! De der så virkelig gode ut! Og faktisk hadde jeg tenkt å lage noen rundstykker en av de nærmeste dagene, men nå skal jeg jammen ta og lage disse ostehornene! :) Takk skal du ha!
Ungane mine elskar ostehorn. Det er jul i stova når dei kjem or ovnen. Den grove varianten din skal jammen meg prøvast.
Ellers må eg få takke for alle fine kommentarar du legg att i bloggen min. Eg vert like glad og takknemleg kvar gong!
Klem!
Mmmm...ja..! Oppskrifta er kopiert allerede,for dette såg berre fantastisk godt ut.Takk skal du ha:0)
Åååå! Disse MÅ jeg bare prøve, men akkurat nå har jeg ikke tid, for jeg skal besøke ei dame som har vært syk lenge og som nå holder på og bli frisk.
Takk for oppskriften. Får helt vann i munnen av dette, jeg!
Ha en flott dag!:-)
ÅÅ..NAM...elsker alt med smeltet ost...så disse må prøves..
Takk for at du delte..
Klem:)
Hei Tofo. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Jeg blir veldig glad for dine heiarop, de hjelper VELDIG PÅ:) Iforhold til majones bruker jeg både lett smør men også lett smøreost f.esk phildelfia. Det blir også kjempe godt:):)
Ostehorn er ikke akkurat det jeg velger fortiden, men oppskriften er lagret for jeg har dog 6 barn og en kaill som vil bli veldig glad hvis jeg lager dette til dem!!:)
Delige ostehorn du har lage. Kjenner en som garantert ville bli glad om jeg laget disse og serverte.
Gratulere og med fin junigave. Ha det godt. Hilsen Margit.
Disse så veldig gode ut.Takk for oppskriften.
Men...disse fristelsene og så sent på kvelden...det ender med snok i kjøleskapet.
Legg inn en kommentar