tirsdag 28. oktober 2008

Utmerkelse.

Denne flotte utmerkelsen har jeg fått i dag av anne-berit,
Mitt glade(hunde)liv.
Jeg ble kjempeglad! Tusen takk skal du ha!
Jeg er jo ganske fersk innpå her... begynte forsiktig med det jeg hadde tenkt skulle være en ferieblogg i sommer. Men syns det var så veldig koselig og kjekt her i blogglandia , så jeg ville bli jeg.

Må tilstå at jeg av og til har litt lange dager, så spenningen er ofte stor når jeg går inn for å sjekke om der har kommet noen nye kommentarer på siste innlegg...

Jeg setter utrolig stor pris på alle de koselige kommentarene jeg får fra dere her inne! Alltid hyggelig med nye bekjentskaper rundt omkring i vårt langstrakte, vakre land!

Klem fra Turid.

8 kommentarer:

Tonje sa...

Hei igjen. Ville bare si at nå har jeg endelig fått strikket meg lommetøfler! Tusen takk til deg! (Se bilder på bloggen min hvis du vil)

kate sa...

Gratulerer så masse, masse til deg:)

ha en flott onsdag,
klem fra kate:)

Nikoline sa...

Gratulera med utmerkinga (award)! Som deg er også eg nokså fersk her i bloggeverden og hadde mitt fyrste innlegg i juli medan eg hadde ei datakyndig dotter heima på ferie.Ho hjelpte meg i gang og no påstår dei rundt meg at eg er "hekta".Eg protesterar så godt eg kan,men... Alltid spennande å sjå om det er nye kommentarar.Det er så snille og koselege mennesker her inne.
Ha ein flott dag!

Lille meg sa...

Graulerer med vel fortjent utmerkelse! Du har en koselig blogg.
Jeg synes også det er spennende å se om det er kommet nye kommentarer, men også om det er kommet noen nye innlegg å kommentere.
Ha en fin kveld!:)

Anonym sa...

Hei Turid! Så koselig og fin blogg du har! Jeg fant deg inne hos Lille Meg. Alltid koselig å bli kjent med nye folk her inne, så du er hjertelig velkommen her i bloggelandia! Grattis med award, også - den har du fortjent. Jeg kommer snart igjen - ha en fin kveld:) Klemmer**

Line sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg:0)
Klart du kan linke meg, er jo så koselig når nokon likar bloggen min:9)Likte meg godt her inne hos deg, så eg linkar deg og om det er greit?
Gratulerer med velfortjent utmerking!!
Klem, Line

naturglede sa...

Du har fått en award hos meg også, fordi jeg liker din blogg:)Stikk inn og hent den, om du har lyst og tid:)

Berit sa...

Hei på deg, for en trivelig blogg du har, har sittet og lest og storkost meg her hos deg nå!!

Og gratulerer med awarden, den var vel fortjent!