lørdag 4. oktober 2008

På Omastrand.

Vi er bare forøyd med været! Tenk at det ble sol i dag og! Kunne sitte ute i solveggen. (...og strikke!) Har vært på fin spaserturOmastrand, og besøkt slekten til Oddvar.
Men nå i kveld blåser det kraftig. Skal visst bli stiv kuling og mulig opp i liten storm til natten... Kano og voksduk flakset bort i natt som var, og gjør det vel igjen. (Ikke så langt då.)
jo bare kaste litt stein i vannet!Var ikke denne holmen nydelig?

Slekten til Oddvar, som vi overrasket med et besøk, bor i det hvite huset til venstre på bildet. Misunner de den flotte utsikten. Også DEN badestranden da! Kanskje vi må komme tilbake til sommeren...

Vi fant ingen kjevle i hytten, men Tina hadde kjøpt en liten kjevle til Morty...den måtte vi ty til. Så pizza ble det! (Fyllet hadde vi med hjemmefra.)

3 kommentarer:

Merthe sa...

Å! det så da herlig ut!!!
Gjetter dere hadde fine dager der borte.
Klem fra Merthe

Tofo sa...

Ja vi koser oss! Kommer ikke over at vi skullefå så flott vær! Var forberedt på øs pøs...
Klem :)

GAWO sa...

Hyggelig at du stakk innom hos meg.
Nå kommer jeg på gjennvisitt. En liten søndagsvisitt. Og da stoppet jeg opp her ved denne posten på bloggen din. Her viser du et vakkert sted som jeg har kjørt forbi uendelig mange ganger. Standebarmsveien er et "must" for MC kjørere. Smal og svingete og nydelig utsikt. Akkurat sånn jeg liker det. Men så står Hardanger i mitt hjerte også da. :-)