torsdag 23. oktober 2008

Litt mimring...

Var innom hos mine foreldre her en dag. Min far hadde funnet en kasse med alle tapet-restene fra husets tapeter gjennom 50 år. Skikkelig artig å se! Og da jeg fikk se denne gamle tapeten fra mitt barnerom fikk jeg nesten klump i halsen.


Her er jeg på begynnelsen av sekstitallet. Har ikke noen bilder fra rommet mitt på den tiden, men vet jeg lå ofte å kikket på bildene på tapeten. Var glad når den skulle skiftes ut på søttitallet, men husker ennå at det var litt vemodig også. Så jeg ble riktig glad over at den "dukket" opp igjen!
Tenker det var vel omtrent på den tiden da jeg begynte å sovne til musikk fra Radio Luksemburg, istedet for å se på kaninene.

Var ikke denne tapeten flott da? Det var stas da jeg fikk reise til byn å velge ut ny tapet til rommet mitt. Tror ikke den falt helt i smak hos mine foreldre, men den kom opp på den ene veggen med skråtak. Og en mer nøytral grønn på de tre andre veggene.

PS. Nå har den har hengt så lenge at den er in igjen..hihi.

Og David Cassidy var jo bare så skjønn, mange unge jenter som hadde plakat av ham på rommene på den tiden!


Da jeg fikk min første lønning i 1974, reiste min søster og jeg til byn for å kjøpe stereoanlegg. Halvparten kontant og resten på avbetaling. Husker den ble levert hjemme på døren noen timer senere, og vi testet anlegget i stuen for "full" musikk. ( Vi var alene hjemme.) Husker var det Pop Corn vi spilte!Denne stereobenken tegnet jeg, og min far snekret den til min fødselsdag året etter. Tror det må ha vært i 1975. Var kjempefornøyd med respateksen oppå! Det var min far sin ide'. Hihi.

10 kommentarer:

Lille meg sa...

Tenk at dere har tatt vare på tapetrestene så lenge! Det var artig. Jeg husker også at jeg fikk ta ut tapet på rommet mitt hjemme.Syntes den var veldig fin...
Imponerende at du tegnet den stereobenken da du var barn! Er du møbeldesigner, du?
Artig å se, takk for at du delte dette!

Tofo sa...

Hehe..mine foreldre tar vare på det meste. Denne kassen med tapeter stod inne et kott de sjelden beveger seg inn i, inn under skråtaket.
Jeg var da tenåring, og ville ha benken skreddesydd til min stereo..hihi.
Klem ;)

Lille meg sa...

Så koselig! Ja, det er kjekt at du linker til meg, nå skal også du inn på min liste.
Ha en flott dag!

Anne-Berit sa...

Så koselige bilder fra "gamle dager".Smart kar han faren din som tok vare på tapetbitene,artig å se tilbake på.Nei du,det med å få store bilder tør jeg ikke prøve meg på,er redd for å ødelegge,men det ermgøy å forandre litt på farver og hovedbilde og sånne ting.Hovedbildet jeg har nå,har jeg hatt før også,syns dedt passer godt nå med mørke kvelder.He en flott dag.Klem fra meg!

kate sa...

Heia:)
Så utrolig morsomt at du tok oss med på mimrestund fra da du var lita/ung og så morsomt med de bildene av deg:) Forresten den barnetapeten du hadde var jo bare såååå skjønn! Ja, husker godt da jeg kjøpte meg mitt første stereoanlegg etter å ha jobbet en hel sommer, spilte for full guffe og foreldrene mine banket i gulvet:)
Goklem og fortsatt fin torsdagskveld fra Kate:)

kate sa...

Forresten glemte jo å si tusen takk for koselige ord fra deg i dag. Ja, strikking og toving av votter er skikkelig morsomt og så går det jo så fort å strikke. Jeg kan være behjelpelig hvis du ønsker oppskrift, bare si i fra:)
Klem igjen:)

Steinbokkjen ;o) sa...

ÅÅÅÅÅÅÅ så hærle "tankeresultat" du hadde... Kjempe kjekt å høyra og super inspirerande...
The Secret ja - eg ha lest boka og bruka dvd'en so påfyll...
min kjære seie - du e the secret du... hm... eg e veeeeeeeldig oppteken av the law of attraction kan du sei....

hærle mimring
ha ei vidonderle helg!
klem

Besta sa...

Må ha vært ei fin mimre stund du har hatt. Fint med gode barn og ungdoms minner.

I huset ved bekken sa...

Dette minna meg om min oppvekst. Jeg hadde veggen full av David Cassedy og Donny Osmond. Tapetene var også fargerike i husbankhuset vårt fra 70 tallet

naturglede sa...

Her kommer jeg for første gang inn på din blogg, og føler meg hjemme. Tror jeg tar av meg skoene og blir ei stund. David Cassidy da, og den tapeten. Mimre, mimre. Herlig blogg som nå blir ført opp som min favoritt. Deg må jeg følge med:)Ha en strålende kveld!