søndag 9. januar 2011

Ha en fin søndag!

Leste på en Fb status at i dag var det bare hundeeiere ute:)
Hihi, ja det er jammen ikke føre til noen hyggelig søndagtur i allefall.Ikke uten disse i allefall:)
Nei i dag kan man kose seg inne, med god samvittighet!Eller gå igang med fase "ørten og noe" av trappeprosjektet vårt! Haha, noen stolper som må males oppe i stuen.Driver å sakser litt i gamle ukeblader før jeg hiver de. Og her følte jeg meg virkelig truffet. Ikke fordi jeg er så gammel, men har jo mye tull med ryggen...haha;)
Selvfølgelig.
..dere trodde vel ikke noe annet:)))

Ønsker en fortsatt fin søndag!

8 kommentarer:

Som dagene går sa...

Det var veldig isete på veien hos deg. Her var det godt spakeføre med ruglete is/snødekke. Tok meg en tur ut sent i gårkveld for å se på det flotte nordlyset. I dag har jeg bare vært ute på trappa en tur. :))

Tinas blogg sa...

Ja vi er inne med godsamvittighet her også:)
Ha en fin søndag:)

Havfruen sa...

Jammen meg har dere blankis ja:) Det er enkelte dager det kun er vi med hund som er ute;) Da er det bra vi har hund!!
Mere stabil vinter her men det var denne vinden da....det fyker....
Herlig klipp fra ukebladet og jeg tenkte ikke et sekund på alderen:)
Ha en fortsatt fin søndag, klem fra meg:)

Ruth B. sa...

det meste av isen er borte her, men ennå ligg det litt igjen i gardsrom og på småvegar. Eg har vore på arbeid i helga, og seilt rundt på det som var av is - eg leverar mat til eldre - og følt meg som bambi på isen meir enn ei gong.Eg er sikker på om eg hadde ramla, så ville det ikkje har vore like elegant som Bambi....
God søndag.

Malys krok sa...

Ikke godt å bevege seg på det føret! Er ikke koselig når det blir så glatt! Her er det heldigvis godt å gå nå, så også at elgen har vært på besøk utenfor i natt.Karstein
Isaksen kan få det sagt! Men at det skulle ha noe med din alder å gjøre kunne ikke falle meg inn å tro! At ryggen ikke samarbeider er noe helt annet! Ha det godt enten du knyter skoene eller står oppreist...-Margit-

Meg og mine! sa...

Hei hei Turid!
Tusen takk for kommentaren hos meg!

Dette lille huset ligger på min bror`s eiendom,...han tok over gården etter våre foreldre. Men vi har fått tildelt en plass hver, vi fem andre søskenene helt nede ved sjøkanten. Så der ,..på min plass, står dette lille "hageby-huset".
Det er ti minutters spasertur for meg dit, men i sesongen hvor det blir brukt mest, tar jeg bilen....for det er ALLTID ett eller annet jeg skal ha med, som kan være tungt å bære... Ikke minst mat!

Du sier du er facinert av små hus, - ja det er jeg også! Veldig! Som du ser så har jeg laget en link til en blogg som heter Tiny Hus Blog. Ta en titt der, det er morro å se!

Ha en fin dag videre! Klem!

Linda sa...

Ja, gå forsiktig på glatten. Lurt med slike brodder.
Ha en fin dag!
Klem fra Linda

Tonje sa...

Åååå, den grønne hanen i vinduet ditt var bare helt skjønn!

Her på østlandet har vi også glatt føre for tiden. Her svinger temperaturen mellom +2 og -12, så det gjør vel sitt.... men ikke lenge til våren nå (det er jo lov å håpe..)

Ønsker deg en fin uke!