mandag 27. september 2010

Please!

-"Kjære skritt teller, vær så snill å gi meg motivasjon!"

Amen:)

7 kommentarer:

Viola sa...

Hehe! Kreativt bilde! Men enda mer kreativt å begynne å gå kanskje? Vi kan begynne sammen, dytte hverandre oppover de bakkene vi ikke kommer oss opp på 1-2-3..?? Klem fra meg! :)

naturglede/Randi Lind sa...

Herlig du! Kom igjen. det er bare å ta ett skritt av gangen. Plutselig står det en masse tall der. Men jeg var så uheldig en gang at jeg fikk trykket på feil knapp, mens jeg gikk turen. Vekk var det hele. Etter det fant jeg ut at en times gange var akkurat passe til meg, om det var sekstusen eller titusen skritt. Men ut MÅ man!Lykke til! Nydelig toppbilde du hadde:)

Berit sa...

Hehe, denne var god!
Nå skal jeg ut å gå tur med en gjeng damer noen timer i det flott været. Dte skal blir herlig. Og i natt var det frost her, rim på markene, men sola "spiser" det nå.
Ha en flott tur, kom deg i gang i finværet.
Klem

essemia sa...

Ja, får du någon inspiration av den där så kanske du kan skicka över lite till mig, haha. Här är det lågtryck när det gäller allt möjligt.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Anonym sa...

Hehehe,artig innlegg.
Klem. :)

Sonja sa...

Artig bilde. Håper du har kommet i gang med turen din.
Jeg hadde med en sånn teller på jobb et par ganger. Det viste seg at jeg hadde antall anbefalte skritt pr. dag, i løpet av en arbeidsdag. Ikke særlig lurt å få den opplysningen.
Jeg ble veldig lat med turgåing etterpå.
Opp av stolen ...ut i naturen. Kort eller lang tur spiller vel ingen rolle. Det skal jo være en hyggelig tur.
Lykke til.

Ida sa...

;)

Håper at den hjelper deg med akkurat det.
Lykke til! :)