søndag 11. juli 2010

"Et vindu mot fortiden".

I dag tok vi turen til Museum Gamle Bergen!Tiden er "nå" 1910!Og i dag var her koselig "familiedag". Alle dører stod åpne, og litt "skuespill" fra gammel tid.Syns det er artig med sånne små tilbakeblikk.Fine dukker som sikkert har stått mest til pynt :)Og masse andre gamle leker.Fin utsikt fra Gamle Bergen!På vei mot den gamle skolestuen:)Så er vi klar for stupeshow!Men hunder ingen adgang til badet....Et koselig lysthus som jeg gjerne skulle hatt...men først trenger jeg en hage..hihi:)Morten var glad for både is og skillingsbolle, men helst ville han løpe på gresset. Ok, så fikk vi oss en hvil:)Når vi så på tannlegeutstyret som lå der, så er jeg veldig glad for utviklingen som har skjedd på dette området...særlig siden jeg har tannlegeskrekk;-)En gammel barersalong.Men i dag ble utendørs barbering!Alltid like koselig å spasere her ute!
Dette var bare et lite knippe av alt en kan få med seg på dette herlige museet!

Takk for følget!

6 kommentarer:

Randi's Tanker sa...

Så koselig å få være med dere til Gamle Bergen! Jeg har ikke vært der siden jeg var jentunge og det begynner å bli noen år siden.

Flotte bilder og beskrivelse!

Takk for at jeg fikk være med.

Viola sa...

Ja det er stilig å se alt det gamle. Stor forskjell på da og nå.. Man blir gående og filosofere litt da.. Og for noen vakre trange gater i Gamle Bergen! Der skulle jeg likt og vanret rundt du.. :)Og hjelp, så bratt det er ned til badeanlegget!! Ha en god dag med klem fra meg! :)

Trollkåno sa...

Åja, der var eg for mange år sidan.
Utruleg kjekt å sjå i dei gamle husa, og filosofere over korleis dei levde der før i tida........
Takk for titten!

Romantikk-takk. sa...

Hei. Takk for titten,så mange flotte bilder. Likte ekstra godt de dukkene,dukkegal som jeg er.:)Klem.

Line sa...

Så mange flotte bilder, Turid:o)) Ja her fekk ein verkeleg eit sus av fordums tider...Hit trur eg eg må innom ein gang!!
Klem

Malys krok sa...

Slike ting er det utrolig artig å være med på! Spennende å "se fortiden" på denne måten! Bildene dine viser mye...-Margit-