onsdag 21. juli 2010

Endelig ferie!

Endelig ferie!
Vi har vært noen dager på hytten vår nå.Været kunne vært bedre... Men uansett så er det deilig å ha ferie:)Vi skynder oss ut mellom bygene:)Og skinner solen, flytter vi alt ut på terrassen!Et flott og intressant museum har vi også besøkt!
Nordsjøfartmuseet på Telavåg.
http://www.museumsnett.no/nordsjofartmuseet/intro.htmlMuseet forteller om en tragedie under 2.verdenskrig:(Hvor en hel bygd, Telavåg, ble jevnet med jorden:(
Omtrent alle mennene ble tatt til fange, og etterhvert ført til Sacksenhausen. Under halvparten kom tilbake:(
Kvinner, barn og eldre ble ført til Bergen...senere til Framnes folkehøyskole i Nordheimsund. Der var de til krigen var over.Museet forteller også mye om Shetlands Larsen!Nytt kompakt kamera måtte handles inn første feriedagen!
Det viste seg at det gamle ikke likte å sove ute en eneste regnværsnatt:)Det blir endel forand denne skjermen når det regner...men endelig ble det Joey sin tur:)))

4 kommentarer:

Oddvar sa...

Ser ut som vi koser oss, og det gjør vi. Museet var en fin opplevelse og ganske interessant.. regnet snakker vi ikke om.

Turid sa...

Nei , en må nok innpasse aktivitetene etter været , som ellers i året....det har jo dere gjordt -greit med en museums tur når været ikke spiller på lag.
Flotte bilder du deler-museum er spennende!

Fru Radich sa...

Flotte bilder, kos dere og nyt ferien. Deilig med ferie uansett vær, skal snart ha noen dager fri igjeb jeg også. Gleder meg. Ferie err det beste som er.

Randi's Tanker sa...

Gratulerer med nytt kamera! Kos dere masse i ferien og fortsett å gi oss mange flotte bilder :-)