fredag 26. februar 2010

Hjelp, tar det ingen ende:)

Hjelp, vi blir snart innesnødd!
Fra 1.etasje ser det "skummelt" ut!Men går vi opp i stuen og kikker ut...ja så er det bare vakkert!

Riktig god helg!

5 kommentarer:

MajorogMeg sa...

Det er jo vakkert Turid:) Men det kan bli i meste laget. Her er det bare et tynt lag med snø og det meldes regn til uka....
Ha en flotters fredag, klem fra meg:)

Malys krok sa...

Ja det der vil jeg tro at er mer enn nok. Så rart at dere har så mye snø, og vi har veldig lite. Det er jo flott å se på en hvit uberørt verden, men jeg er ikke så veldig glad i vinteren. Må bare komme gjennom den på beste måte. Joda, når sola skinner og jeg går tur men Emma er det bare deilig! Takk for koselig hilsen!
-Margit-

kate sa...

Vakkert er det, det har du rett i..... men nå lengter jeg mot vår:)
Ha ei fin helg,
klem:)

Anne-Berit sa...

Nordlending som jeg er,så syns jeg ikke dere har så mye snø.Men for dere som ikke er vant til det skjønner jeg godt det er i meste laget.
Men jeg er ikke glad i snø,så for min del kunne det vært barmark året rundt.Men jeg ser jo at det kan være fint når snøen ligger på trærne og sola skinner.Men nå ønsker jeg meg vår,så jeg kan begynne å puske i hagen igjen,og kan gå lange turer med hundene uten å fryse halvt fordervet.
Ha en fin helg.Klem fra meg her nord:)

naturglede sa...

Ja, det er vinter. Det skal være visst. Flott å se ut på da, her snør det som bare den. Inne er det bare rot, men vi koser oss likevel. Jeg har nyutsprungne kirsebæeblomster, kaffe, varme boller med syltetøy og ost. Selv mitt i opp-pussingen må man jo leve:)God helg til deg.