lørdag 13. oktober 2012

"Sommerhøst"

Ligger her på sofaen på Tofterøy og blogger!  
Ryggen har slått seg vrang, så foreløpig kommer jeg meg ikke på tur:(  Men har satt ute i nydelig sol og løst sudoku og heklet;)
Kjøpte noen Fuchsia til amplene her ute i vår, som henger under tak.  Men hver gang vi reiser hjem må vi sette de ut for at de skal klare seg på regnvann til vi kommer tilbake.  Da putter jeg de gjerne oppi til andre større planter og ber de "passe på" de små.  Og denne busken må jeg si har gjort en fabelaktig jobb;)
 Andre planter har klart seg flott på egen hånd!
Regner med dette er siste tur ut her i år:(  I allefall med overnatting.  Men det trodde vi forrige helg også;)  Men snart blir vel vannet stengt og da går vi over til dagsturer.  

Ønsker alle en fin lørdagskveld!9 kommentarer:

Oddvar sa...

Ja høsten er fin her på Tofterøy og Turid har klart å snakke med blomstene slik at de har holdt seg fine. Koselig helg på Tofterøy sammen med deg Turid. <3

Hanne Bente sa...

Hej Turid
Flotte efterårsbilleder du viser.
Ønsker dig god bedring med din ryg.
Knus Hanne Bente

PS! blogger ikke mere fra "Vild med hverdagen" - kun fra Min fotoblog
hbt.finus.dk

naturglede/Randi Lind sa...

Så dumt med den ryggen da, men jeg skjønner jo at du klarer å kose deg likevel. Så flotte bilder. Her lever også blomstene enda der ute, men i dag kom det jammen snø fra himmelen. Den la seg ikke da, så enda er det vel en stund til vinterkulda får vi håpe. Nydelig med sol i høsten, så vi håper på flere sånne dager framover. God bedring og ha en fin søndag.

Havfruen sa...

Håper ryggen blir bra fort! Finnes ikke værre...
Vi har snakket om å stenge vi å men venter litt....
Ang blomstene...så er det litt av "et styr" med å få berget "hytteblomster". Men som oftes vannes de godt fra oven....
Klem til deg :)

Malys krok sa...

Hei Turid! Nå håper jeg ryggen din er bedre, men vet av erfaring, at det kan ta tid! Selv har jeg stadige timer hos kiropraktor for tiden!
Uansett så er det fine bilder du viser! Smart å be de store passe på de små! Ønsker deg riktig god bedring med ryggen! -Margit-

Turid sa...

Huffda - ryggen er ikke no særlig å komme på kant me- du får stelle godt med den -hatt ryggoperasjon da æ va 19 år , min fysiot. sa til mæ "ikke sitte , ikke stå -bare ligge bare gå....har husket på det senere, men det trenger ikke være rett for allle..Ønsker dæ god bedring -liggende ellere stående..

Tinas blogg sa...

En sommer er over... Har det vært sommer? varmt var det hverftall, og masse sol, og no er det bare endelig deilig høst;)
.... Høst er jo den beste års tiden;)

Viola sa...

Nydelige bilder Turid! :) det er godt du kan nyte sola og dagen, men huff håper du blir bedre i ryggen! selv har jeg slitt med et ondt kne..

Klem til deg! :) og god bedring!

Mai Liss sa...

Tusen takk for nydelige bilder, av både det ene og det andre. Koselige bilder av liten søster og storebror (O: Tusen takk for at du inviterer oss til ditt,Turid. Ønsker deg og dine en nydelig helg,medsol og nydelig høstvær.Kos kos