mandag 22. november 2010

Kylling for 2:)

Etter at jeg fant denne på nettet, har vi fått en ny favoritt her hos oss;)
-Nei den har ikke danket ut pizzaen:)))
Jeg er bittelitt kresen, så dette er vår variant:)



Du trenger:
2 kyllingfileter
1 løk
2 tomater
1 kvast persille
1 laubærblad
2 ts tørket Timian
1 ss olivenolje
1 ss marg
2 dl vann
salt og pepper

  • Rens og hakk løken.
  • Flå tomatene, del de og fjern innmaten. Skjær de deretter i små biter.
  • Brun kyllingbitene. Ta de ut av stekepannen.
  • Smelt marg og fres løk, tomater, persille, laubærblad og timian i 2-3 minutter...til løken er blank.
  • Legg kyllingbitene tilbake. Hell på vann, dryss på salt og pepper.
  • Legg lokk på og la surre på svak varme, ca 5 min.
  • Serveres med grovt ristet brød og kokt asparges:)



Og etter en liten middagshvil, dvs jeg løser sudoku og gubben snorker:)
- Så er det tid for å male videre:)


Gjett om vi begynner å bli lei?
-Japp!
Men det blir fint, så da så:)

5 kommentarer:

Malys krok sa...

Dette hørtes veldig godt ut! Ikke så rart at dere begynner å bli lei av å jobbe med trappeprosjektet, men det ser ut til å bli kjempefint, så da er det jo straks mer motiverende! Og snart kan dere puste ut og se tilbake på velgjort arbeid! Og tenke på at dere har vært veldig flinke!

Tusen takk for hyggelig hilsen! Du kan tro Emma ikke har noe imot å gå både opp og ned, så dette var nok ikke planlagt :) -Margit-

Havfruen sa...

Er dette nok til to? Mulig vi er storspisere:)) Men det så veldig godt ut!!
At dere er lei skjønner jeg veldig godt. Men stå på!!! Kjenner igjen feelingen fra da vi malte huset i sommer og brukte 100 l maling..skjitlei er vel rette ordet!!
Klemmings:)

Viola sa...

Ja det aner meg at det blir veeeldig fint også!! :) Den middagen så skikkelig god ut. Kylling er ikke min beste, men jeg falt så for de aspargene!! Namme!! :) Her lages nå grønnsaker (+ 2 middagspølser skåret opp) i leirgryte! DET er blitt MIN favoritt igjen..! Og i bakemaskina surrer et brød.. :)

Lykke til videre med jobben!
Klem fra meg! :)

Linda sa...

Dette så veldig godt ut! Vi bruker en del kylling, så dette er en oppskrift jeg vil prøve. Tror jeg skal prøve med fuccia-brød til dette :-) Veldig motiverende å få presentert matoppskrifter på en slik fin måte :-)

Stå på videre med prosjektet, det blir berre lekkert!
Klem

sylvia sa...

hei.
nydelig oppskrift,
å så flinke dere er å male,
deilig å bli ferdig før jul.
klem fra sylvia