torsdag 6. mai 2010

Med blandede følelser...

Uten tvil,våren er "min" årstid!Og Hvitveisen er min favoritt!Elsker når bakken er dekket så langt øyet kan se:)Og en liten Løvetann som karrer seg fast på en fjellhylle.Deilig når skogen får en grønlig skjær, istedetfor det brune og bare.Men sist helg fikk vi en skuffelse så stor, at vi mistet litt av vårgleden:(
Vi reiste til vår "hytte", som dere bloggere sikkert har merket, har blitt en stor glede for oss!Men sjokket over hva som hadde dukket opp rett forand oss....og som stjeler både lys, sol og utsikt, ble stor:(
( Der kommer spikertelt i tillegg. Men det blir "andre" veien:)


Vi gikk en tur mens vi prøvde å "førdøye" dette "nye".

Og vi har skrevet et brev til eierne av plassen...

Men ingen respons så langt!Skal vi klore oss fast, og svelge skuffelsen, eller skal vi dra på visning på en ny plass? Vi har vel allerede en avtale på det. Men mye styr å flytte og selge etter så kort tid...:(

Klem Turid:)

12 kommentarer:

Viola sa...

Nei huffda, hva er det du sier!! :/ Klart den utsikta blir ødelagt!! Det blir iallfall ikke den samme utsikten som før! Nei de skal vel tjene mest mulig de som eier stedet.. og dermed plassere campingvogn+spikertelt som "sild-i-tønner" tenker jeg.. (Akkurat som enkelte borettslag..!) Det er jo et utrolig flott sted da.. Ja dere må veie opp det, iallfall riktig å klage, se hva som skjer, eventuelt flytte om klagen ikke blir innvilget.. Huff! Også nå til våren og sommeren som dere sikkert har ventet og gledet dere til!! :/ Lykke til!!!!

Utrolig vakker er våren, og det viser du her med leirfivler og hvitveis! Kjempevakkert!! :) Klem fra meg! :)

MajorogMeg sa...

Å nei...skjønner du må svelge mange kameler her...vent å se om eier gir svar. Blir det ikke til å leve med, finner dere en ny plass. Det er jo en stor fordel med vogn i slike tilfeller. Verre med hytte....vi får nye hyttenaboer snart...men for oss har det ikke all verden å si...men for de på skrå nedenfor oss får den nye hytta rett ovenfor seg. De ergrer seg veldig. Våre 2 hytter har liksom vært der alltid uten andre....slikt er aldri enkelt!
Nydelige vårbilder Turid, ser det er grønnere hos deg enn her. Men idag har jeg sittet i singlet og nyta sola. Meldes bra imorgen også men så skal det visst gå over!
Ha en flott kveld til tross, klemmer fra meg:)

xxxl sa...

Hei :)

Huff da.. dette var ikke noe særlig, dette var dumt da. SKjønner nå at dette ødelegger utsikten og litt av gleden med hytta... håper det ordner seg.

Ha en flott dag og helg, her ser det ut som om været blir kjempe bra i dag.

Klem

Malys krok sa...

Å nei... og så dere som er så glad i den plassen allerede! Synd at det er noen som ikke vil se at de ødelegger for andre! Her burde det gå an å vise hensyn! Er jo ikke noe artig å få ødelagt utsikten en har gledet seg over. Håper det ordner seg! Er jo ikke noe særlig å begynne å flytte på alt heller. Veldig fine vårbilder du har tatt! Håper gleden over våren kommer tilbake, til tross for dette! Takk for din hilsen! -Margit-

Tonje sa...

Uff, så utrolig kjedelig! Skjønner godt at dere er skuffet over det som har skjedd. Det hadde jeg vært også. Får håpe dere finner en løsning enten dere velger å bli på samme sted eller flytte.

Petunia sa...

Kunne ikke vært mer enig med deg angående våren og jeg deler skuffelsen din over det som har skjedd på hytteområdet deres.
Gu' bedre!
Her er dete bare til å stå på og si i fra at dette er på grensen til hva dere føler går an.
Vet du! Vi er i undekant av 5 mill her i landet og har et meget landstrakt land hvor det er plass for alle til å få sin del av skjærgården... Likevel må en trykke seg sammen på det samme området og skvise hverandre bort, kan du forstå det?
Jeg synes det som campingplass eieren har gjort her, er rett og slett uforskammet. Han kunne i alle fall ha opplyst dere om at det var en mulighet for at noe nytt kunne komme der da dere lurte på å kjøpe der ute...
Kjenner jeg blir så provosert på deres vegne...

Strikkebesta sa...

Trasige greier, men sant som andre skriv her, det er betre med vogn enn hytte i eit slikt tilfelle. Det finns mange flotte plassar, men sjølvsagt er litt av vitsen å ha ein plass å kome tilbake til, som ein blir glad i og kjenner eit eigarforhold til. Lykke til med klaga!

Tofo sa...

Må bare legge til at "hytten " kan IKKE flyttes! Det er en hytte med innlagt vann og vannklosett. Der er stor terrasse med utekjøkken og innlagt vann. Nei den må nok i så tilfelle selges:(

Berit sa...

Så trist at dere får ødelagt den flotte plassen dere hadde. Klart at skuffelsen var stor når dere kom på plass. Håper det ordner seg for dere, at den nye må flytte plass. Dere har lagt ned så mye arbeid og penger, at å selge å beynne på nytt, det må være siste utvei.
Våren er en herlig tid, da alt vokner til liv. Ja til og med løvetannene er fin. Og hvitveisen, ingen slår den akuratt nå, Men senere er det flere sorter som overtar, alltid noe å glede seg over.
Ha en fin søndagkveld

Sonja sa...

Huff og huff, dette var nok en skikkelig nedtur. Ikke hyggelig når sånt skjer. Hvis dette skal være permanent så er det jo enda verre. Jeg unner alle å ha en fin plass å være på fritiden, både de med vogn og fast eiendom....men ikke for enhver pris.
Foran vår hytte dukket det plutselig opp 8-10 hester og etterhvert noen skur laget av moelvenbrakker. Så kom det tak over noe av dette osv. Vi var flere hytteeiere som klaget og etter 2 år måtte de rive og flytte hestene.
Jeg synes dere bør prøve å finne ei løsning på dette.
Lykke til.

Anne-Berit sa...

Ufattelig at noen kan finne på å ødelegge for andre på den måten.Og at plasseieen ikke tar affære her er enda mer ufattelig.Skjønner godt at dere er skuffet.Håper noen tar til fornuft og får flyttet dette byggverket!!!

GAWO sa...

Skjønner godt at du er skuffet nå. Jammen ikke lett å råde deg til en god løsning. Du får kjenne litt på følelsene og se det litt an, ja det er mitt råd. Ergrer det så mye at hytten ligger der "midt i fleisen" at det tar fra dere kos og glede hadde jeg vurdert å selge, men klarer dere å vri det til at området betyr så mye og dere bruker arealene rundomkring til rekreasjon og "oppladning" hadde jeg sett det litt an. Kanksje er det verdens hyggeligste naboer som flytter inn. Vent litt og se. Men at dere er lei nå skjønner jeg godt. Jeg ønsker lykke til.