fredag 27. november 2009

Hurra for 25 år! ( Men dessverre ingen bløtekake!)

Hipp hurra!
I dag er det nøyaktig 25 år siden denne herlige godjenten ble født!
Vår førstefødte!


Gratulerer med dagen Tina!
Ønsker deg en flott dag!
Har vært noen tøffe uker for datteren vår de siste ukene...
Forrige uke havnet hun på Haukeland sykehus. Hun har fått diabetes type 1.
Så nå går det i måling av blodsukker og insulin sprøyter, mange ganger for dagen:(
Veldig mye å sette seg inn i...

Så det har ikke blitt så mye blogging i det siste. I forrige uke hadde vi barnebarnet, og reiste opp og ned på sykebesøk. Denne uken bor de her begge! Og godt er det, for vi vil jo gjerne hjelpe til denne første tiden;-)

Gode tips, råd, eller oppskrifter mottas med takk!
Hun ønsker jo noe å kose seg med til julaften....

Jeg får sikkert tatt noen bloggrunder i løpet av helgen!
God helg!

9 kommentarer:

MajorogMeg sa...

Gratulerer masse til datteren din:) Flott bilde av henne og lillegutt:)
Diabetes 1 kan jeg desverre lite om..men ønsker god bedring og masse lykke til.
Ha en fin fredagskveld og klem fra meg:)

Randi's Tanker sa...

Gratulerer med dagen både til datter og mor! Koselig bilde. Ikke noe kjekt med diabetes, men håper ikke hun får for mange problemer. Kan tenke meg at det er mye å sette seg inn i både med mat og medisinering. Godt at mamma kan tre støttende til :-)

Ønsker god helg!

Malys krok sa...

Huffda, dette var ikke noe koselig å høre. Diabetes er jo en sykdom det går an å leve med, men likevel ikke bra å få. Vet litt om det å passe med mat og medisiner da både min mor og min mann hadde\har det. Er vel enda verre når de er så ung, og siden det er type 1.Erfaringen her er at det som egner seg best av bakverk er gjærbakst. Kanelsnurrer er veldig godt selv med kunstig sukker. Hveteboller også.
Gratulerer med dagen til henne! Skikkelig søt både før og nå.
Jeg hadde akkurat tenkt på deg, at det var en stund siden du var her, lurte jo litt, og så kom forklaringen. Tusen takk for din koselige hilsen. Har vært i dårlig form i dag, etter behandling i går så jeg haddde tenkt å forlate PC`n til fordel for senga. Da jeg så din kommentar måtte jeg bare innom deg først. Og så ble det en hel avhandling. Håper alt roer seg etterhvert! God advent til deg og dine. Klem.

Strikkebesta sa...

Flott jente, både som lita og som stor. Forstår at diagnosen ikkje var noko hyggeleg, men det går seg til. Fordelen med type 1 er jo at ho kan regullere blodsukkeret uavhengig av det ho et, så det er ingen grunn til at ho skal halde seg borte frå alt godt i jula.
Sjølv fekk eg dignosen type 2 for ca eitt år sidan. Det er jo ikkje så krevjande i høve til insulinen, men eg må vere forsiktig med tanke på langtidsverknader. Eg laga massevis av mislukka spesialkaker i fjor, det meste gjekk i søpla. I år skal eg ikkje lage noko spesielt til meg sjølv, berre kjøpe spesialskojolade som er søta med maltitol:)

Anne-Berit sa...

Gratulere med dattera sin dag,søt både som barn og voksen dame.
Leit at hun har fått diabetes 1 da,men det går sikkert bra når hun kommer inn i det.Pernille har hatt det i årevis,og har sikkert noen gode råd å komme med.Lykke til.
God helg til deg og dine.Klem:o)

karna sa...

Gratulerer med dagen som var til din datter. Her er det 11 år siden vi fikk mistanke om diabetes på vår da 4 år gml jente, og etter nyttår ble det 1 mnd på sykehus. Hun er i dag ei flott jente, som selvsagt har sine opp og ned dager. Vi som familie lever normalt, bruker diasukker (flytende/strø) der det trengs eller så må hun sette mere insulin. Mitt beste råd er så raskt som mulig komme seg over på insulinpumpe, DET forenklet livet.

Tonje sa...

Gratulerer med dagen som var til datteren. Håper ikke hun ser alt for mørkt på det å ha fått diabetes. Selv har jeg ingen erfaring med sykdommen, men håper jo hun kommer fort inn i den nye "livsstilen"...

naturglede sa...

Gratulerer til din vakre datter. Dette fikser hun nok, bare hun kommer in i det. Lykke til:)

Randi's Tanker sa...

Innom bare for å si at jeg har en liten overraskelse til deg på bloggen min i dag og ønske deg en flott adventshelg!