mandag 26. oktober 2009

Seint i oktober...

Bra noen blomster holder ut ennå...Har vasket noen vinduer i dag,
og da er det jo kjekt å kunne se ut på noen fargerike blomster;-)Barnebarnet vanner blomstene til mormor, i håp om at de skal "kvikne til" igjen...hihi;-)Men når solen skinner på de "visne" bladene, kan det jammen være flott det også!!!

11 kommentarer:

Tonje sa...

Så flott å ha friske blomster ennå, den blomstret jammen fint. Du får ønske barnebarnet lykke til med blomster-reddingen...

Nikoline sa...

Neimen... sååå flott då! Tenk å ha sommarblomar som blømer så fint som det der i slutten av oktober...! Her er det berre haustasters og oktoberbergknapp som vågar å spre litt sommarfølelse.
Me får tru at det vert liv laga for det i krukkene også,med sååå god gartnarhjelp... hi,hi..
Ei riktig god veke (den siste i oktober) til deg:0)

Malys krok sa...

Ja sannelig er det flott når sola skinner på høstgyllent lauv! Vinduene dine ser og skinnende ut, og den gutten er bare så flink og hjelpsom! Så flott å ha så fin blomster enda! Du steller vel godt med den, og så har vel ikke frosten besøkt den .

MajorogMeg sa...

Ah...har du liv i den blomsten enda? Jøss...ler av han som vanner blomstene:) Vindusvask ja....skulle tatt en runde igjen jeg også..sjøsprøyt gjør sitt her gitt:)

Ha en flott kveld og klem fra meg:)

Randi's Tanker sa...

Så heldig du er som fortsatt har sommerblomster. Ellers var det nydelige høstfarger hos deg!

Ida sa...

Veldig fin Tåre. :)
OG fine bilder.
Blir litt rørt og glad jeg,
over den omsorgsfulle "gartneren" der. ;) Herlig!

Brit. (lille meg) sa...

Flotte blomster sent på året! Jeg har tatt inn min fuchsia for en stund siden, ville ikke at frosten skulle ta den. Nå er det flere plussgrader.
Men sånn er det bare. Får håpe de overlever vinteren,,,,,,
Ønsker deg en flott dag!:-)

Sonja sa...

Fine bilder av sen høst. Her er det også noen få blomster igjen og så har jeg ett tre som er helt rødt. Det var ei dame som gikk forbi her igår som kommenterte den.Men det er vel ikke stort håp om ny oppblomstrung før til våren. Herlig med unger de har så mange gode tanker.

Anki sa...

Så flott å ha blomster ennå når det er kaldt ute. Det var jamen koselig at du stakk innom hos meg :) Ønsker deg med familie ei riktig god kveld :)

Helene sa...

Så vakkre blomster, og så fint at barnebarnet vanner og steller blomstene. Høstens farger er vakkre, Flotte og trivelige bilder, da.
Ønsker deg en Fin kveld.
Hilsen fra Helene.

Anne-Berit sa...

Hihi,ja du skal se de kommer seg igjen med litt pleie fra ei barnehånd....Nydelig den fuchsiaen din,fantastisk at den blomstrer så fint ennå,den må ha hatt det godt hos deg:o)