mandag 13. juli 2009

Florø.

Vi ble kjempe skuffet da vi kom og fikk se hytten vi skulle bo i denne uken. Mørk og trist med bare skog rundt oss. Så ingenting:(

Prøvde å finne noe annet, men det var ikke lett. Men fin service på campingplassen. Vi fikk kikke på to andre hytter med sjøutsikt. Valgte den vi likte best, men får bare være til fredag. Så vi skal se om vi finner noe annet da...

Her ser vi utsikten vår!
Vi ser sjøen, men skulle gjerne tatt en runde med motorsagen;-)


Kikkerten må selvfølgelig frem...Hmm, er det en båt vi ser?

Men vi skal nå klare å finne på noe, så tenker vi skal få en fin uke;-)


4 kommentarer:

Trollkåno sa...

Det var synd.....alltid kjedeleg når det ikkje vert slik ein har tenkt....håpar de får ei fin veke likevel!!!

Viola sa...

Ååå, ut på hyttetur, hørtes fristende ut. Synd med utsikten da, men jeg synes nå det virket litt fint jeg da, med de trærne foran.. Håper dere finner noe dere trives bedre med. Men.. ingen sjørøvere vil oppdage der da, hehe.. God hytteferie :) Klem :)

MajorogMeg sa...

Utsikt må man ha når man er ved sjøen ja:)
Måtte le av bikkja di som tok turen til naboen:) Kjekk måte og bli kjent med naboer på det vel, iallefall hvis de tok det med et smil:) ikke sikkert de har gjort det hvis Major kom byksende:)
Nyt ferien og klem fra meg:)

Brit sa...

Mannen min og jeg var på hyttetur mange somre mens han var frisk. Det er fint å ha sånn ferie. Men sørgelig med utsikten. Da må du tenke som min mamma da hun flyttet fra panoramautsikt hjemme til en trygdeleilighet nede i bygda. Hun sa:
" Man kan ikke leve av utsikten heller".....
God ferie fortsatt!:-)