tirsdag 24. februar 2009

Min drømmeferie!

Har fått en utfordring, og ikke mindre enn to awarder fra snille, snille Monica fra Acinom Evats . Utfordringen er å fortelle om mitt favoritt reisemål!
Jaha! Vi må nok vente til vi blir pensjonister før vi kan gjennomføre denne drømmen vår, for 3 uker er for kort tid! Men drømmen er å reise med sin egen lille campingvogn. Feks. denne Tabbert T@b her;) Når bare lottogevinsten kommer så...


Og kjøre til
Nord-
kapp!
Det hadde
vært noe
det!


På veien skulle vi stoppet og tatt det med ro, besøkt familie og venner. Innom både Ulsteinvik, Bodø, Kjerringøy, Mjelle, Lofoten, Tromsø...mm. Så skulle vi funnet oss noen brygger hvor vi kunne kost oss med nykokte reker, vi skulle fisket under midnattsolen og sunget -"lyst hele natta", av Halfdan Sivertsen!

Og Monica er ikke snau hun. Disse to flotte awarden fikk jeg også!
Jeg gjør som Monica, lar awardene følge utfordringen - og gir de videre til:
Så nå er det bare å drømme seg vekk;)

14 kommentarer:

Ramme alvor sa...

Tusen takk for utmerkingane! :) Den turen din høyrdes so forlokkande ut at eg nesten ville be om å få vere med. Ein tur nordover kunne no eg ha tenkt meg også.
FLott blogg du har, kjekk å besøke!

Britt

~♥~ Monica S sa...

ÅÅåå.. det såg ut som ei herlig romantisk ferie Tofo!! Liten og snerten den der campingvogna... sjøl har vi ei, som er litt større, og den plassen treng vi faktisk!! :-) men om vi berre var to.. så hadde det kanskje gått!! :-)

Eg blir med!

Monica

Sonja sa...

Koselig feriemål du har valgt.Den turen nordover har jeg tatt mange ganger både med og uten campingvogn.Det er et langt og vakkert land vi bor i.Utrolig mye fint å se på er det også.
Det kommer nok en dag da drømmeferier blir virkelighet.

naturglede sa...

Gratulerer med dine utmerkelser.Flott drømmeferie, den må du planlegge, så det blir noe av. Flott liten campingvogn da. Nordover er herlig, og jeg drar gjerne igjen. En gang i livet skal jeg dit i vinteren og lete etter nordlyset.Godt å ha noen drømmer. Takk for at du delte din. Ha en fin dag!

Helene sa...

Takk for hyggelige kommentarer inne hos meg,Det har vært litt stillstand på bloggen min i det siste.
Så deilig drøm, og nordlandet er vakkert, med nordlyset og vakkert landskap. Du må prøve å få realisert den drømmen en gang.
Den Campingvogna var stilig, dahh.
Ha en nydelig dag. :)
hilsen Helene.

Som dagene går sa...

Takk for hyggelig kommentar som du skjønner er kommet fram.Det var en til som hadde samme problem uten at æ vet hvorfor.
Så fin den lille vogna var. Du er hjertelig velkommen nordover til vår fantastiske landsdel. Hvor flott skjønner vi bare når vi reiser f. eks. gjennom milevide strekninger med tett granskog i Finland. Vi trenger utsyn! Men klimaet setter oss noen ganger på prøve.
Gratulerer med awards.
Vi ses på bloggen!

Anonym sa...

Hei Tofo!
Gratulerer med Award,og Tusen takk for at du vil gi dem videre til meg! Har akkurat mttatt begge fra strikkeline,men tar dem gjerne med fra deg også.Bare gledelig:)
Også har jeg fått denne utfordringen fra deg om mitt reisemål.Jeg får være sporty å ta den,siden du har gjort deg bryet med å videreføre den til meg.Har jo aldri fått slike utfordringer før,så får se hva jeg får ut av det.
Et hyggelig reisemål du har,NORD NORGE:D
Velkommen skal du være!Men håper no du får oppleve denne landsdelen før du blir pensjonist da.
Ha en flott dag!
Jeg koser meg med FRIDAG i dag:)
Synd dagen går så fort.

9na sa...

Fin reise! Satser på fint vær da?

Lille meg sa...

Aller først må jeg gratulere deg med disse vel fortjente utmerkelsene! Det avr helt på sin plass at du fikk dem!
Ja, dette hadde nok vært litt av en tur!
Mannen min og jeg var på Nordkapp, men vi kjørte ikke selv. Jeg hadde ei venninne som bodde i Vestre Jakobselv på den tiden, vi besøkte henne. Reiste med fly og hurtigrute til Vadsø, så kom hun og hentet oss der.Så kjørte vi med hennes bil til Nordkapp. Det var en oppleveølse! Vi fikk se midnattssola også.Flott vær hadde vi hele tiden. det ble et minne for livet........
Ha en fin kveld!

Petunia sa...

Jeg ville ha reist en tur nordover også! Og hatt godt tid!
Stilig campinvogn det der!
Gratulerer med awardene! De fortjener du:)

viola sa...

Takk for kommentarer på siden min. Og jeg får si som de andre her: Gratulerer med awardene! Jeg er ny her på bloggen og ikke så kjent med det her, men skjønner det er en utmerkelse du har fått.. Så.. hva gjør jeg nå? :O

viola sa...

Og jeg glemte å si - at det var litt av en snerten stilig campingvogn dere har :) Den turen kunne jeg ha tenkt meg selv! :) Drømme, drømme..

I huset ved bekken sa...

Tusen takk , så morsomt.
Jeg skal ta utfordringen, må bare tenke meg om litt først.
Har litt mye å gjøre for tida.
Min samboers far døde for en stund siden, og nå skal leiligheten tømmes.
Det er et stykke vei å kjøre, og vi har begge full jobb og helt fult hus fra før.
Vel det skal gå.
Klem

Beate sa...

Vi hadde en sånn bilferie for noen år siden, det var en fantastisk ferie!