torsdag 8. april 2010

Plukkfisk!

Dette smakte godt etter gammelt:)
Plukkfisk!
(Gikk fint med tørket gressløk.)
Og selvfølgelig hadde vi flatbrød til!

For de som ikke har laget det før:
Skrell, kok og mos 4 poteter.
Spe med kraft eller melk.
Tilsett margarin, salt og pepper.
Kok/trekk 400g fisk etter ønske.
Mos den lett og bland med potetmosen.
Tilsett frisk eller tørket gressløk.

Har du rester kan du tilsette 1 egg i "mosen", og steke plukkfiskekaker!

2 kommentarer:

  1. Jeg er så dårlig på fisk...skulle gjerne lært meg å tilbrede og ikke minst like det:) Det er jo så sunt...

    Ønsker deg en flott vårdag, klem fra meg:)

    SvarSlett
  2. Å, det er lenge siden jeg har laget både plukkfisk og plukkfiskkaker. Før serverte jeg ofte dette til middag. Nam-nam...

    Takk for påminnelsen!

    SvarSlett

Tusen takk for at du besøkte bloggen vår!

Vi blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar!